Translate

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

περί …. εισβολής στην Ελλάδα …

 
 
 
 
 
 
3 Votes

 

Σχολιο HEIL GAP……..

για το αρθρο Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ

Μια καλημέρα 1greek και τους αναγνώστες .

Αυτά τα περί …. εισβολής στην Ελλάδα … τα είχα ξανακούσει από Γερμανό πρώην διοικητή του ΝΑΤΟ ….. ο οποίος όμως , όπως και ο συντάκτης του παραπάνω άρθρου δηλαδή , ΠΑΡΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ότι η χώρα μας – όπως και η Γερμανία – είναι και οι δυο μέλη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας !

Βέβαια Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ μετά την ΑΡΠΑΓΗ της εθνικής ανεξαρτησίας των χωρών του νότου , και τους Gauleiter επιτρόπους της – οι οποίοι σύντομα θα τεθούν “και επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων μας” ( όπως γράφαμε πέρυσι , αλλά δεν βρίσκω το αρθρο στο 1greek. WordPress) – σκοπεύει να λάβει την αρχηγία του ευρο-στρατού …. του στρατού της ΕΕ που θα μπορεί να εισβάλει νόμιμα σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα για να συνθλιβεί ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΑ ΙΧΝΗ δημοκρατίας και αντίστασης … όπως κάποτε έκανε ο πάλαι ποτέ σοβιετικός στρατός !

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ !!!!!!!!!

Μετά από αυτά τα ολίγα ….. ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΠΡΩΙΜΗ γερμανική εισβολή στην χώρα μας ;

Δεν νομίζω ότι πρέπει να επεκταθώ …. στις @νοησιες ….
Δηλαδή να πω τι ; …. ότι θα τους επιτραπεί μέσα από το ΝΑΤΟ κάτι τέτοιο ;
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !
Και …. χα, χα, χα ….. ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ …. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ “ΝΑΤΟ” ;;;
 

 

Εμείς δεν τρελαθήκαμε – ευτυχώς!

Μου φαίνεται όμως ότι κάποιους τους χτύπησε το μνημόνιο στο κεφάλι !

Βέβαια αυτοί οι κάποιοι … μάλλον δεν έχουν αντιληφτεί ότι οι Έλληνες έχουν … έτσι και αλλιώς …. παραδοθεί στους Γερμανούς …. εδω και δεκαετίες
Τότε που οι συμπατριώτες μας γκρέμιζαν τα εργοστάσια – τότε που ελάμβαναν τις επιδοτήσεις της ΕΕ για να καταστρέψουν την βιοτεχνία μας – την γεωργία μας – ακόμη και τα ψαροκάικα της χώρας μας , ώστε να εξαρτόμαστε πλέον …. οικονομικά από το τέταρτο Reich ……

Μάλλον αυτό το “μελοδραματικό” άρθρο , με το οποίο “θα τσιμπήσει” και αρκετό αναγνωστικό κοινό … όχι γιατί “μας λέει κάτι” ( το αντίθετο μάλιστα ) αλλά μονό και μόνο … επειδή το άρθρο αυτό ποντάρει στην λογική αντίδραση του Έλληνα αναγνώστη … ομώς βγήκε σήμερα ...  δεν μας πληροφορούσε πέρυσι (προεκλογικά – δηλαδή τότε που έπρεπε ) – ” ότι… γίναμε και με βούλα (σφραγίδα) … υποτελείς στους γερμανούς “.

Έτσι λοιπόν παραπέμπουμε σε παλαιότερα άρθρα μας !

…………………………………………………………………………

Γιατί να εισβάλει στρατός κατοχής σε χώρες όπως η Ελλάδα όταν έχουμε τους έλληνες πολιτικούς μας ;
Αναρτήθηκε από τον/την 1greek στο Φεβρουαρίου 3, 2012

http://1greek.wordpress.com

«Η ΕΚΤ συμπεριφέρεται σαν δικαστικός επιμελητής που ζητά από ένα άτομο για να του παραδώσει το σύνολο των εισοδημάτων του, να πωλήσει το σπίτι του και ακόμη και τα ρούχα του μέχρι να μη μείνει τίποτα σε κανένα μας , δια να πληρώσουμε σε μια δολίως στημένη μηχανή του χρέους. »
………………………………………………

ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ , ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ;

Ενώ οι Έλληνες επαναστατούν , η Γερμανία και η Γάλλια προτείνουν ένα “μπλοκαρισμένο” λογαριασμό ώστε η Ελλάδα να πληρώσει το χρέος της.
Αναρτήθηκε από τον/την 1greek στο Φεβρουαρίου 8, 2012

http://1greek.wordpress.com/

« Άλλο ένα δείγμα της Ευρωπαϊκής αλληλεγγύης προς την πατρίδα μας ! »

« Προτείνουμε ότι οι πληρωμές των τόκων που προορίζονται για το Ελληνικό χρέος , να βρίσκονται σε δεσμευμένο λογαριασμό , που θα εγγυάται επίσης , ότι θα καταβληθούν τα χρέη των Ελλήνων φίλων μας, »

Όπως σημειώνει η Telegraph , η Ελλάδα αναμένεται να καταβάλει 110 δισ. ευρώ για πληρωμές τόκων , μέσα στα επόμενα τρία χρόνια .

«Αυτό ισοδυναμεί με λιγότερο ή περισσότερο , του συνόλου των φορολογικών εσόδων κατά τη διάρκεια της τριετούς περιόδου , εκτός εάν υπάρχει μια σαρωτική αναδιάρθρωση του χρέους. »

…………………………..

Ο φασισμός καταφθάνει στην Δύση , Πρόσκληση στην ΕΕ να ελέγξει τον Προϋπολογισμό της Ελλάδας !

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/01/blog-post_9876.html

Σήμερα, το απειλητικό δίδυμο της Γερμανίδας Καγκελάριου Angela Merkel και του Γάλλου πρόεδρου Νικολά Σαρκοζί , πρότεινε ότι τα φορολογικά έσοδα όλων των Ελλήνων , θα πρέπει « να καταβάλλονται σε ειδικό λογαριασμό , στον οποίο η ελληνική κυβέρνηση δεν θα έχει πρόσβαση .»

About these ads

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου