Translate

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Συρία … «Οι αντάρτες» της Αλ-Κάιντα σκοτώνουν υποστηρικτή του Άσαντ ρίχνοντας τον από παράθυρο του τρίτου ορόφου.

Συρία : «Οι αντάρτες» της Αλ-Κάιντα σκοτώνουν υποστηρικτή του Άσαντ ρίχνοντας τον από παράθυρο του τρίτου ορόφου.

From HEIL GAP ( or mind the GAP)



Γαλλία-Presse 29 Ιούνη 2012 - 9:08 π.μ. ET
news.nationalpost 

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube στην ιστοσελίδα LiveLeaks , δείχνει τους  ισλαμιστές αντάρτες της Αλ-Κάιντα στη Συρία να σκοτώνουν έναν άνδρα,  ρίχνοντας τον στο κενό από παράθυρο του τρίτου ορόφου.
Σύμφωνα με την αραβική ιστοσελίδα, ο κάμεραμαν λέει : "Αυτό είναι ό, τι θα συμβαίνει σε όλους τους προδότες που υποστηρίζουν την αστυνομία ή την Shabbiha "  [πολιτοφυλακή συριακής κυβέρνησης.]

Ο άνθρωπος, που προσδιορίζεται ως Abu Wael Ρασίντ ,  … καθώς τον εκπαραθυρώνουν .... κραυγάζει :
" Όχι! ..... Στο όνομα του Θεού  , "



Το βίντεο τραβήχτηκε την περασμένη εβδομάδα σε μια πολυκατοικία στην Nabk, 80 χιλιομετρα βόρεια της Δαμασκού. Και οι δύο πλευρές,  στη σύγκρουση της Συρίας,  έχουν καταδικαστεί από τις οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων για καταχρήσεις , περιλαμβανομένων και των βασανιστηρίων

Οι υποστηριζόμενοι από τις ΗΠΑ τρομοκράτες επαναστάτες δεν θα προσέλθουν στις διαπραγματεύσεις μέχρι να πέσει ο Άσαντ !  
                                                       youtube



Η Χίλαρι Κλίντον προειδοποιεί: Κίνδυνος Περιφερειακού πολέμου!

Η Χίλαρι Κλίντον είναι ένα φίδι των Illuminati του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων .
Είναι βέβαια ένα ομιλούν φίδι .... αλλά με διπλή ομιλία ,  για να μας προειδοποιήσει για τον επερχόμενο σατανικό 3ο Παγκόσμιο Πολέμο, στην ευρύτερη Μέση Ανατολή .
Η πρόθεση των δυτικών Illuminati είναι να εκτελέσουν το σατανικό αυτό σχέδιο τους  .... ενώ θα προσποιούνται ότι είναι οι καλοί ...  οι σωτήρες του κόσμου! Χα, χα, χα .

               Albert Pike : Σχέδιο Σατανικου 3 Παγκοσμίου Πολέμου.


"Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος …. θα πρέπει να υποκινείται από τους " Illuminati " που θα εκμεταλλευτούν τις διαφορές που προκαλούνται μεταξύ της πολιτικής των Σιωνιστών και των ηγετών του ισλαμικού κόσμου. Ο πόλεμος …. θα πρέπει να διεξάγεται με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός Αραβικός Κόσμος) και ο πολιτικός σιωνισμός (το κράτος του Ισραήλ) να καταστραφούν αμοιβαία . "

Σε συνέντευξή της η Χίλαρι
Κλίντον , ερωτηθείσα για τα συμπεράσματα της σχετικά με την συνεδρίαση της Ομάδας Δράσης για τη Συρία, στη Γενεύη , δήλωσε ότι αν αποτύχει το σχέδιο που συμφωνήθηκε στη συνάντηση στις 30 Ιουνίου , υπάρχει ο κίνδυνος ενός περιφερειακού πολέμου.
"Υπάρχουν τόσα πολλά φοβερά πράγματα σχετικά με τη βία, την απώλεια ανθρώπινων ζωών, την καταστροφή," είπε η Κλίντον, και «κατέστησε σαφές ότι όλοι, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας και της Κίνας, πρέπει να ανησυχούν για την εξάπλωση ....» . Πρόσθεσε δε ότι στις παρατηρήσεις της :
"Ήμουν σε θέση να επισημάνω οτι το Ιράκ... η Τουρκία , ο Λίβανος , η Ιορδανία , το Ισραήλ , δηλαδη οι χώρες της περιοχής , ήδη αντιμετωπίζουν τις επιπτώσεις της βίας και της αστάθειας στη Συρία ...."  «Όλοι γύρω από το τραπέζι ήξεραν ότι αν δεν είχαμε δράσει σήμερα, θα μπορούσε να αρχισει μέσα σε έξι μήνες στην περιοχή ένας πόλεμος αποσταθεροποιώντας τη μια χώρα μετά την άλλη, αν αποτύχει ....»
 
( Χα, χα . Αυτό είναι λοιπον το πραγματικό σχέδιο ; )




Μια συνέντευξη με τον Δρ Webster Griffin Tarpley , συγγραφέα και ιστορικό από την Ουάσιγκτον
Το Press TV πραγματοποιήσε μια συνέντευξη με τον Dr. Webster Griffin Tarpley , έναν ιστορικό και συγγραφέα από την Ουάσιγκτον, για να συζητήσουν περαιτέρω το θέμα. Το παρακάτω είναι μια πρόχειρη μεταγραφή της συνέντευξης. 


Press TV: Κοιτάζοντας το φάκελο των συμμετασχόντων της συνεδρίασης στη Γενεύη, ιδιαίτερα εκείνο των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι κάπως δύσκολο να πιστέψουμε ότι μόνο μέλημα τους είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Μπορείτε να μας πείτε πώς μια αλλαγή καθεστώτος στη Συρία μπορεί να ωφελήσει τα συμμετέχοντα μέλη σε αυτή τη διάσκεψη;

Tarpley: Η σημερινή πολιτική των ΗΠΑ υπό τον Ομπάμα με την Χίλαρι Κλίντον στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχει ως στόχο την καταστροφή όλων των κυρίαρχων κρατών σε αυτόν τον πλανήτη.
Είναι πραγματικά σαν να κυλούν την παγκόσμια κατάσταση πίσω στην εποχή πριν από τη Συνθήκη της Βεστφαλίας το 1648 που ιδρύθηκε το καθεστώς των σύγχρονων ανεξάρτητων κυρίαρχων κρατών. 


Η απόγνωση των ΗΠΑ και της Βρετάνιας προέρχεται από την οικονομική χρεοκοπία τους, και αυτό που τους μένει να κάνουν είναι να αυξήσουν το ποσοστό εκμετάλλευσης και λεηλασίας και λεηλασία της παγκόσμιας οικονομίας.
Κατά την πορεία τους αυτή λοιπόν,  θεωρούν ότι η κάθε εθνική κυβέρνηση είναι και ένα απαράδεκτη εμπόδιο. 
Τις κυριεύουν με τον τρόπο τους. Δεν μπορούν να πουν όχι, όπως σε πολλές περιπτώσεις τους είπε όχι ο Μουμπάρακ και ο Καντάφι που ... σχεδόν πάντα τους έλεγε όχι .... και έτσι αποφάσισαν να διαλύσουν αυτές τις δυο χώρες. 



Να σημειωθεί όμως ο στόχος τους δεν είναι μόνο η αλλαγή καθεστώτος: τώρα είναι τα « Μικροκράτη » "Ministates", για να χρησιμοποιήσω τους όρους του Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι , "Διχοτόμηση", ο αγαπημένος όρος του George Soros . Βαλκανιοποίηση , τα αποτυχημένα κράτη , τους πολέμαρχους που βλέπουμε για παράδειγμα στη Λιβύη.

Αυτός είναι ο στόχος, να έχουμε μια κατάσταση όπου το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και το ΝΑΤΟ κατά κανόνα «ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ» τον κόσμο από ψηλά, και στη συνέχεια, με την αιτιολογία των μικροπολιτικών αντιπαραθέσεων θα δημιουργηθούν ανίσχυρες μικρές οντότητες που δεν θα μπορούν ποτέ να αντισταθούν στις Exxon Mobile ή JP Morgan Chase και Halliburton ή σε οτιδήποτε του είδους
αυτού των εταιριών , κάτι που γινεται και πάλι σήμερα στη Λιβύη.
Εκεί αποσκοπούν . Να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ  τη Συρία και να αποσυνδέσουν από την χώρα αυτή τις περιοχές των Κούρδων, να αποσπαστούν τα μέρη που θα μπορούσαν να διεκδικηθούν από την Τουρκία, ίσως την έναρξη ενός νέου λιβανικού εμφυλίου πολέμου , ίσως να υπάρξει ένας ακατάπαυστος εμφύλιος πόλεμος στη Συρία , ίσως το Ισραήλ να αρχίσει να επωφελείται από τα διάφορα κομμάτια εδάφους, και ούτω καθεξής .
Έτσι ώστε εκεί φαίνεται να πηγαίνει το πράγμα . 
Είναι πολύ σκοτεινό. 

 
Press TV: Ρίχνοντας μια ματιά στην κατάσταση της περιοχή, για πόσο καιρό νομίζετε ότι η διοίκηση Άσαντ και ο Άσαντ εν γένει θα είναι σε θέση να απορροφήσουν μια τέτοια τεράστια πίεση και να παραμείνουν στην εξουσία;
Tarpley: Νομίζω ότι επ 'αόριστον.
Νομίζω ότι ο έλεγχος του Άσυντ μπορεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα .... να αποδειχθεί μεγαλύτερος από την δύναμη του συνασπισμού, που είναι εναντίον του.
Αυτό βέβαια εξαρτάται από τη Ρωσία και την Κίνα και την διατήρηση της σημερινής εμπλοκής τους στο Συμβούλιο Ασφαλείας.

Η Χίλαρι Κλίντον, στο βίαιο ξέσπασμα της , μετά το υβρεολόγιο , την ακούσαμε και στο υστερικό της σχέδιο .... να της επιτρέψουμε να προσπαθήσει να πάρει και πάλι  ένα ψήφισμα του κεφαλαίου 7 μέσω του Συμβουλίου Ασφαλείας, που θα περιλαμβάνει δρακόντεια οικονομικές κυρώσεις και θα οδηγήσει τελικά σε μια ένοπλη επίθεση, μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων - βομβαρδισμούς, ανθρωπιστικούς διαδρόμους, ζώνες και ούτω καθεξής.
Αυτό θα συνεπάγεται μια μαζική επίθεση ενάντια στην Συρία.
Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η Ρωσία θα συμφωνήσει.
Ο Λαβρόφ, οδηγώντας τη διαδικασία σήμερα, είπε το σημαντικό πράγμα είναι ότι τίποτα δεν έχει επιβληθεί. 


Από τη μία πλευρά, ο Άσαντ και η κυβέρνησή του έχουν πει ότι δεν θα δεχθούν μια λύση που υπαγορεύεται από τους ξένους .
Στη συνέχεια, έχουμε το Εθνικό Συμβούλιο της Συρίας, που λέει ότι ποτέ δεν θα διαπραγματευτεί με Άσαντ Άσαντ επειδή έχει αίμα στα χέρια του.
Καθώς όμως αποκαλύπτεται τώραχάρη στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine στη Γερμανία , μια μεγάλη συντηρητική εφημερίδα στη Φρανκφούρτη , αυτός που πραγματοποίησε την σφαγή στη Χούλα δεν ήταν ο Συριακός στρατός  ..... αλλά ο Ελεύθερος στρατός της Συρίας ..... τα αιματηρές τάγματα θανάτου του ΝΑΤΟ που έχουν σταλεί εκεί και στηρίζονται και στηρίζονται  από την Hillary Clinton και τους Laurent Fabius - William Hague αλλά και από τους υπόλοιπους εξ αυτών των ανθρώπων. 

Πράγματι , ο υποκριτής Κόφι Ανάν ,δεν είναι ουσιαστικά τίποτα άλλο παρά ο αχυράνθρωπος αυτών των ταγμάτων του θανάτου. 




Press TV : Γίνεται λόγος για μια κυβέρνηση συνασπισμού, μπορείτε να μας πείτε εν συντομία, πόσο πιθανό είναι να σχηματιστεί μια κυβέρνηση συνασπισμού και κατά πόσο ο Άσαντ θα συμφωνούσε με αυτήν ;

Tarpley: Υπήρξαν εκλογές, αλλα αυτό είναι άλλο ένα ... από τα Όργουελ-ικα χαρακτηριστικά σε αυτές τις διαδικασίες.
Μόλις έγιναν οι εκλογές στη Συρία, στις οποίες συμμετειχαν  περισσότεροι από το 50 τοις εκατό , δεν είμαι σίγουρος πόσοι ακριβώς , αλλά συμφωνα με όλες τις ενδείξεις ψήφισαν περισσότεροι από το ήμισυ των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους , ενώ υπήρχαν φυσικα και οι αντιπολιτευόμενοι 
Ετσι ο καθένας που εκλέχθηκε σε αυτές τις εκλογές , δεν ήταν αναγκαστικά και από το κόμμα Μπάαθ  !
Φυσικά, το Εθνικό Συμβούλιο της Συρίας, η ομάδα των τυχοδιωκτών που τους αρέσει να ζουν σε ακριβά ξενοδοχεία και οι προφορές τους έρχονται από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, πάντα λένε ότι δεν θα διαπραγματευτούν .
Γιατί άλλωστε ;  Ήδη ζουν τόσο καλά !
Νομίζω ότι ο Άσαντ μπορεί να κρατήσει για αρκετό διάστημα ....

HEIL GAP ( or mind the GAP) 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου