Translate

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Σχόλιο του HEILGAP σε ανάρτησή μας ...14 Σεπτ. 2011 –


Σχόλιο του HEILGAP σε ανάρτησή μας ...

14 Σεπτ. 2011 –

KANTE LIKE ΣΤΗ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!!



Σχόλιο για την ανάρτησή μας "Ενώ οι γείτονες στέλνουν πολεμικά πλοία στη Γάζα.....": από τον HEIL GAP ...
Καλησπέρα σας δια λόγους τάξης .... θα ήθελα να σας ενημερώσω δια μιαν μικρή ανακρίβεια της εφημερίδας « το πρώτο θέμα » , καθώς αυτή αναφέρει ότι δεν υπήρξε ούτε μια συγγνώμη από το Ισραήλ σχετικά με την επίθεση εναντίον του πλοίου « mavi marmara » . 

Αυτό δεν είναι αληθές , διότι στην ουσία την ιδία σχεδόν περίοδο που «εθνοπαπαρες» του ελληνικού κοινοβουλίου μαζί με τις πρασίνους «νενεκους» εψήφιζαν το προδοτικό «μνημόνιο» θέτοντας έτσι την ταφόπλακα της Ελλάδος ,ενώ
συγχρόνως ξεφτίλιζαν την και Ελληνική ιστορία , και .  «παπαριαζαν» τους αγραμμάτους δικαιολογώντας την εσχάτη προδοσία τους με ρητά του τύπου « Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστίν η GOLDMAN SACHS και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ ανθρώποις τοις νουν »,……. Στην ανατολική πλευρά της μεσογείου μέσα από το Ισραηλινό κοινοβούλιο διδόντων τέτοιες απαντήσεις προς τον πασά-Ερντογαν .
«Ισραήλ: Μία από τις καλύτερες ομιλίες / (συγγνώμες ) που έχει γραφτεί ποτέ!» 

http://trikalagr.blogspot.com/2010/12/blog-post_8528.html
Αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εδώ η «κοτούλα» ο Ερντογαν που ήθελε να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη και ο μέντορας του δημοκρατικού ισλαμιστικου κινήματος της περιοχής ( τώρα τι δημοκρατία είναι αυτή να λιθοβολείς δημοκρατικά ένα μοιχό ζεύγος και να κόβεις χέρια αμοιβαία συναινέσει ; μακάρι να ήξερα, ρωτήστε κάποιον άλλο και πάμε παρακάτω ) άρχισε ως νέος Ξέρξης τις «δημόσιες σχέσεις» επάνω στο «mavi marmara»  ενώ υποτίθεται ότι θα ετοίμαζε εκστρατείες στους αγίους τόπους . 
 
Αλλά διαβάστε καλύτερα να μην κουράζομαι να γράφω .
«Η Τουρκία ψάχνεται ...Το Mavi Marmara θα αναχωρήσει και πάλι για τη Γάζα»
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/12/blog-post_4895.html
οπότε φτάνουμε και στο τελευταίο κόλπο της «κοτούλας» «Εντογαν » όπου μη έχοντας βεβαίως το σθένος να τα βάλει με το Ισραήλ , μας πλασάρει εντέχνως την αναχώρηση του στολίσκου βοηθείας πάνω στην πλάτη της ΕΛΛΑΔΑΣ , σου λέει «μπρε » χαζούς εκεί έχει μπόλικους , βασιλοκομμουνιστες έχει , χουντοδημοκρατες εχει .... στον περισσό έχει και μια λογίστριαa σαλταρισμένη , ΟΛΑ ΤΑΜΑΜ , λοιπόν γιατί να μην τους στείλουμε όλους τους ακτιβιστές ( τώρα .... πως το είπε αυτό "το ακτιβιστές" στα τούρκικα θα σας γελάσω ) να φύγουν από εκεί «μπρε» ; , βάζουμε και ένα πράκτορα της CIA μέσα να τους οργανώσει ( ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΛΑΜΑΤΑ κ.λ.π.) (Αι ,Βαι .Αι , Βαι , ορέ μπιρο μου HEIL GAP πως και τον ανακάλυψες εσύ μπρε τον πρακτωρα της CIA , μπρε για το όνομα του Αλλάχ , βαι , βαι , βαι …). Και θα ήταν τόσο ωραίο να βάζαμε τους γκιαούρηδες να σκοτωθούν με τους γιουβρους , αι μπαμπέση HEIL GAP ( or mind the GAP )
«Η παράσταση των εβραιοαμερικανων»

http://www.eglimatikotita.gr/2011/07/blog-post_7814.html
ΕΠΙΛΟΓΟΣ-ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΔΙΑΛΕΞΤΕ : 
Η Τουρκιά κοντεύει να περάσει σε στρατιωτική δύναμη και εξοπλισμό τις ΗΠΑ και πραγματικά αυτό δεν είναι καθόλου καλό για τους υπερατλαντικούς συμμάχους της του ΝΑΤΟ .
Η καρπαζιά που της ετοιμάζουν , είναι ήδη γνωστή , αφού συζητείτε εδώ και ένα χρόνο από τους Τούρκους πανεπιστημιακούς . 
Κάτι σε Σανταμ Χουσεΐν , α) πολλά όπλα β) με μια οικονομική κατάρρευση όπως γράφουμε και στο άρθρο δεξιά στην σελίδα της ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑΣ. Κλπ κλπ κλπ
γ)δεν είμαι και μάντης βεβαια , αλλά να
ψιθυρίζεται ..... και κάτι για αυτόνομο κουρδικό κράτος …..


«Υ.Γ.(2) Και ως επαλήθευση όλων αυτών έρχεται η πράξη του πλοιαριου των  ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΩΝ : Rachel Corrie , το οποίο όντως είχε επισης έλθει τοτε στην Ελλάδα .... μόνο που πρόσδεσαν το πλοιάριο  (φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια) σε μια “marina” χωρίς κανένα πανό και τυμπανοκρουσίες και δίχως να συγχέουν την πολιτική με τον ανθρωπισμό , ετσι το πλοιαριο έκανε το ταξίδι .... μεταφέροντας το φορτίο του προς την Γάζα και προσέφεροντας την ανθρωπιστική βοήθεια στον λαό της Γάζας , μονο την βοηθεια ομως .... δίχως όμως να προσφέρει και ουδεμία υπηρεσία στον Ερντογαν . πληροφορίες για την Rachel Corrie υπάρχουν πάρα πολλές μέσω του google, φυσικά και εδώ:
http://en.wikipedia.org/wiki/Rachel_Corrie 
HEIL GAP (or mind the GAP ) »
Posted by Τρικλοποδιά on 11:38 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου