Translate

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

λείσιμο των συνόρων σε περίπτωση που η Ελλάδα βγει εκτός ευρώ! ..*Χαριστική βολή στην Ελληνική οικογένεια το νέο φορολογικό....*Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου η Frontex: Η Ελλάδα χρειάζεται βοήθεια για την παράνομη μετανάστευση.. *Δεν αποφυλακίζεται ο κατηγορούμενος για παιδοφιλία, προπονητής Σειραγάκης..*Βράζει η Πάτρα για τους Αφγανούς!. *ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑν..*Αιματηρή ληστεία...στην Ηλιούπολη.Μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένων και τραυμάτισαν τον οικιακό βοηθό..*Ξεμένουν από τρόφιμα οι φυλακές στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορίνθου, προβλήματα και σε Πάτρα - Αλικαρνασσό...

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΚΙΣΤΑΝ : ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Φωτογραφία ...important people of karachi

From HEIL GAP
Πακιστάν στην πρώην πατρίδα των παπανδρελληνων, οι μουσουλμάνοι ηγέτες που συνηθίζουν να καλούν τον κόσμο να υπερασπιστεί την αξιοπρέπεια του Προφήτη Μωάμεθ, ενώ ζητούν την ζωή όλων εκείνων που χαρακτηρίζονται ως βλάσφημοι όπως την Aasia Bibi - μια χριστιανική γυναίκα
( eglimatikotita ΠΑΚΙΣΤΑΝ , ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟ ΛΟΓΟ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ) η οποία καταδικάστηκε σε θάνατο από ένα μουσουλμανικό θρησκευτικό δικαστήριο , υπόσχονται ότι φέτος θα είναι τα πιο δύσκολο Χριστούγεννα για την χριστιανική κοινότητα του Πακιστάν.

Μια συμμαχία μεταξύ των ριζοσπαστικών ισλαμικών ομάδων - η οποία περιλαμβάνει τα θρησκευτικά κόμματα, τα ισλαμικά κινήματα, οργανώσεις που συμμάχησαν με τις τρομοκρατικές ομάδες - όπως έχει ζητήσει μια μεγάλη μάζα των Namose-risalat, δηλαδή, αυτών που υπερασπίζονται την τιμή του Μωάμεθ στις 24 Δεκεμβρίου, μετά από προσευχές της Παρασκευής στο τζαμί, να πει «όχι» στην απελευθέρωση της Ασίας Bibi και επίσης σε οποιεσδήποτε αλλαγές στο νόμο περί βλασφημίας.

Η Bibi είναι μια χριστιανή γυναίκα που δικάστηκε, και καταδικάστηκε σε θάνατο από ένα μουσουλμανικό θρησκευτικό δικαστήριο για υποτιθέμενη βλασφημία. Από τότε, έχουν προκύψει και φόβοι για την ασφάλειά της στην φυλακή καθώς ένας Μουσουλμάνος θρησκευτικός ηγέτης προσφέρει μια γενναιόδωρη αμοιβή σε όποιον καταφέρει να την δολοφονήσει !
Όπως είναι φυσικό έχουν προκύψει διαμαρτυρίες από τους Χριστιανούς και τους υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, από τον ίδιο τον πάπα αλλά και τον δήμαρχο της Ρώμης οι οποία ζήτησαν την κατάργηση των νόμων περί βλασφημίας. ( Ιταλία γαρ και καμία σχέση με τα εδώ γιουσουφακια )

Οι τοπικές πηγές, αναφέρονται στο φόβο ότι η προφανώς προκλητική αυτή πρωτοβουλία, , μπορεί να μετατραπεί σε ανοιχτή βία και σε επιθέσεις κατά των χριστιανών .



http://cdn.wn.com/pd/b6/cb/938a0777e6c5c2bd6407c32e43d1_grande.jpg
                                                    Φωτογραφία  So burn burn the flames

Η εκδήλωση θα ασκήσει επίσης πίεση στο Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο, το οποίο εκείνη την εποχή θα μπορούσε να εξετάσει την κοινοβουλευτική πρόταση που υποβλήθηκε από τον Sherry Rehman, ο οποίος προτείνει ουσιαστικές αλλαγές στο νόμο περί βλασφημίας. Μετά στη συνέχεια θα γίνει μια γενική απεργία στις 31 Δεκεμβρίου - κατά την οποία όλοι οι εργαζόμενοι της ισλαμικής πίστης θα κληθούν να σταματήσουν την εργασία τους- και δημόσια συνεδρίαση στο Καράτσι στις 9 Ιανουαρίου του 2011.

Πακιστανικές πηγές εξηγούν ότι δεν έχουν φτάσει ακόμη τα Χριστούγεννα και το κλίμα στην ισλαμική κοινότητα είναι ήδη τεταμένο . Λίγες ημέρες αργότερα κατά την "Ασούρα", την ιερή ημέρα που τιμά το μαρτύριο του ιμάμη, Χουσεΐν, εγγονού του προφήτη , η ημέρα που είναι - μια γιορτή για τους Σουνίτες, πένθους δε για τους σιίτες - είναι συχνά προάγγελος των συγκρούσεων μεταξύ των δύο κοινοτήτων, είναι πιθανό λανθάνουσα επιθετικότητα να κατευθυνθεί προς τους Χριστιανούς, οι οποίοι διεξάγουν μια εκστρατεία για τη νομιμότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη θρησκευτική ελευθερία.

Πάντως όσον αφορά τις περιοχές της Μενάνδρου και γενικά το κέντρο των Αθηνών πέριξ της πλατειάς Ομονοίας και αλλού , σίγουρα θα πρέπει να αναμένουμε τις γνωστές δια-ισλαμικές συρράξεις του παπανδρελληνικου στρατού κατοχής τις συγκεκριμένες ημέρες μετά τα Χριστούγεννα .
HEIL GAP ( or mind the GAP ) 

........................

Τελικα λίγες ημέρες αργότερα μετα το αρθρο .... οι φανατικοι μουσαουλμανοι δολοφονησαν τον  Sherry Rehman ,  την ιερή ημέρα  "Ασούρα" που τιμά το μαρτύριο του ιμάμη, Χουσεΐν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου