Translate

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΑ Η ΕΛΙΤ ΧΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΥΜΑ

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΑ Η ΕΛΙΤ ΧΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΥΜΑ


Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία πλέον εάν τα καταφέρει το ΔΝΤ και η ΕΕ, προσφέροντας ένα «δάνειο» με υπέρογκο επιτόκιο, έτσι ώστε η Γερμανία να τρεκλίσει λίγο νωρίτερα η λίγο αργότερα από τα χρέη και την εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της , ρίχνοντας τους εξεγερμένους ανθρώπους στους δρόμους κλπ. 
Εξ άλλου η επανάσταση είναι αναμενόμενη πανευρωπαϊκά και όσους μουσουλμανικούς στρατούς κατοχής και εάν φέρουν ..... και όσες Παπαρήγες και εάν κλαίνε και οδύρονται για τις φάπες που έφαγε ο Χατζιδάκις ...  η παράσταση θα πρέπει να συνεχίσει όπως τραγουδούσαν και οι Queen και δεν υπάρχει σταμάτημα , παρά μόνο το τελικό φινάλε του έργου .
 
Όποιο και εάν είναι αυτό .

Ακόμη και εάν ολόκληρη Γερμάνια υποστει πλήρη οικονομική κατάρρευση και αναγκαστει να δεχθεί το ΔΝΤ / και την ανάληψη της απο ΕΕ .... ακριβώς όπως στην Ελλάδα και την Ιρλανδία και μαλλον και ..... το υπόλοιπο της ευρωζώνης.
Στην Βιέννη ο Καθηγητής Οικονομικών Φραντς Hörmann εξήγησε σε συνέντευξη του στο Der Standard πώς το κλασματικό αποθεματικό τραπεζικό σύστημα είναι ένα πρότυπο για απάτη, αλλά η ανάλυσή του εξηγεί επίσης πως και το ευρώ είναι πλέον ένα πρότυπο για την απάτη.
 
Η ΕΕ λειτουργεί επί του παρόντος στη ζώνη του ευρώ σαν μια γιγαντιαία τράπεζα - και όλοι οι Ευρωπαίοι οφείλουμε τα χρήματα των τραπεζών και πρέπει να πληρώσουμε επιτόκια τιμωρίας για χρέη που οφείλονται από τις τράπεζες σε άλλες τράπεζες που κανείς δεν μπορεί να παρακολουθεί για το τι ποσά ακριβώς μιλάμε (Μόνο κάτι αδελφότητες στα 7 κανάλια τα ξέρουν όλα ) προς τους μεγαλύτερους χρηματοπιστωτικούς απατεώνες στην ευρωπαϊκή ιστορία.
 
 
Ο Hörmann εξηγεί ότι οι τράπεζες μπορουν - χάρη στο κλασματικό αποθεματικό τραπεζικό σύστημα - να ζητήσουν τον τόκο για κάτι που δεν υπάρχει και έτσι, στην ουσία, μας ληστεύουν. Μπορούν να δημιουργήσουν τα χρήματα από αέρα κοπανιστό και να μας τα πλασάρουν .... εάν τους δώσουμε το φάρμακο που ζητούν , δηλαδή την καταβολή τόκων.
Οι δημοσιονομικοί προϋπολογισμοί λιτότητας είναι : "ο μηχανισμός με τον οποίο γίνονται οι πληρωμές των τόκων για
αυτό το χρέος «φούσκα» και προέρχονται από τους φορολογούμενους ολόκληρης της Ευρώπης."
ΤΟ (new world order ) ΧΑΡΑΤΣΙ .
 
Οι οδυνηρές περικοπές στους προϋπολογισμούς που έγιναν , οι φόροι που αυξήθηκαν – ενώ στην απέναντι όχθη του ποταμού στρογγυλοκάθονται οι μέτοχοι των τραπεζών και οι κάτοχοι ομολογιών και χαλαρώνουν απολαμβάνοντας τα χρήματα τους καθώς αυτά εισρέουν στα «ΑΤΙΜΑ ΤΑΜΕΙΑ» τους.
 
Η Ιταλία και η Ελλάδα έχουν ήδη παραδώσει περισσότερα από ΕΝΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ευρώ ως φόρο για την εξυπηρέτηση αυτών των χρεών.
Τα δε φορολογικά έσοδα στην Ελλάδα, έχουν υποστεί καθίζηση κατά 4 δισ. ευρώ, όπως είναι το φυσικό αποτέλεσμα ενός αποπληθωριστικού προϋπολογισμού, με αποτέλεσμα το αυξανόμενο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ βάρος του χρέους.

 
Όταν το πολιτικό κόστος των περικοπών καταστεί υπερβολικά υψηλό, τότε καλειται από τις κυβερνήσεις μαριονέτες,  το ΔΝΤ / ΕΚΤ , για να εξαγάγει τις πληρωμές δια της βίας , όπως συνέβη στην Ελλάδα, καθώς και στην Ιρλανδία αυτό το μήνα. «Hai capito» .
Στην Ιρλανδία, Fianna Fail και οι Πράσινοι ψήφισαν πριν από λίγο μέσω της νομοθεσίας το να επιτραπεί στο ΔΝΤ και την ΕΕ να αναλάβουν τις βασικές λειτουργίες της κυβέρνησης.
Ενώ οι χώρες όπως η Ιρλανδία και η Ελλάδα δεν διαθέτουν σημαντικά ΟΡΑΤΑ περιουσιακά στοιχεία, ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ κλπ ) υπάρχει μόνο ένα μεγάλο μέρος χρημάτων που οι οικονομικές ελίτ μπορούν και απομυζούν από αυτούς μέσω αυτής της απάτης του τραπεζικού χρέους.
 
 
Όμως η Γερμανία, , εξακολουθεί να έχει σημαντικά περιουσιακά στοιχεία: 
( ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ) .
Στερώντας την από αυτά θα είναι και το απόλυτο οικονομικό βραβείο για την ελίτ .

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με το θάψιμο των Γερμανών με τόσο πολύ χρέος από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες μέσω εγγυήσεων και με το ευρωομόλογο ( το οποίο σοφά απέτρεψε η Μερκελ ) ώστε να βουλιάξει στην δύνη του θανατηφόρου χρέους όπως η Ιρλανδία και η Ελλάδα ώστε τελικά και αυτή να αποδεχτεί το ΔΝΤ και της ΕΕ για τον έλεγχο και το ξεπούλημα των περιουσιακών της στοιχείων.

Αυτό είναι ακριβώς το τι σαφώς θέλουν η ΕΕ και το ΔΝΤ, μαζί με την συμμορία των Σοσιαλδημοκρατών της Γερμανίας και με τις εταιρείες όπως η BMW.
Σε αντίθετη περίπτωση, δεν εξηγείται το τι να τους ωθεί προς τα ευρωομόλογα κλπ
Η πραγματικότητα είναι ότι η ευρωζώνη δεν είναι πλέον μια σύγχρονη οικονομία, όπως το αντιλαμβανόμαστε. 
 
Εάν φυσικά μπορούμε να αντιληφτούμε .
 
 
Είναι μια φεουδαρχική οικονομία.
Οι φεουδάρχες εκχυλίζουν τους καρπούς της εργασίας μέσω των πληρωμών τόκων για το χρέος φούσκα . Οι αγρότες και οι εργάτες πρέπει να εργαστούν περισσότερο αλλά και να παραδώσουν όλο και περισσότερα των προϊόντων τους στους φεουδάρχες μέχρι τελικής πτώσεως.

Στο παρελθόν, η φεουδάρχες με τις ένοπλες συμμορίες τους έπαιρναν τα σπίτια και τα γεννήματα με τη βία αν οι άνθρωποι δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν να πληρώσουν.
Στις μέρες μας, στέλνουν στο ΔΝΤ και την ΕΕ να κατάσχει τον κρατικό μηχανισμό μιας κυβέρνησης και να τον μετατρέψει σε πρακτική για την εξαγωγή του πλούτου προς μια οικονομική ελίτ.

Επειδή όλα τα χρήματα πήγαν στις τσέπες των λίγων, η πραγματική οικονομία πάσχει από χρόνια ανεπάρκεια επενδύσεων, χαμηλή εγχώρια κατανάλωση, και κυρίως την ανεργία.

Είναι η τελμάτωση και πηγαίνουμε ολοταχώς προς τα πίσω.
Ότι είμαστε σε φεουδαρχική οικονομία που διευθύνεται από φεουδάρχες έχει πλέον, να γίνει πασιφανές σε εκατομμύρια ανθρώπους. 
Και για να δέσει το γλυκό κάτι εγκέφαλοι αυτοπροσδιοριζομενοι σαν χριστιανοί μαζί με άλλους π.χ εβραίους αλλα και τους ισλαμοφασιστες μασόνους μάζεψαν στην Ευρώπη όλη την ισλαμική σαβούρα για να ανατρέψουν την δημοκρατία και την ελευθερία της γηραιάς ηπείρου και να φέρουν τον ισλαμικό μεσαίωνα στην δύση , ώστε να ταιριάξει με την φεουδαρχία ,  υποστηριζόμενοι όλοι τους από μια μειλίχια δεξιά και μια εξίσου εθνοπροδοτικη αριστερά και κεντροαριστερά ανεπαρκείς για την κρίσιμη περίσταση αρχιερείς και φαρισαίους , χουντικούς τραγουδιστές που πρόσφατα έγιναν και λοθρολαγνοι καθώς και πολλά άλλα καθάρματα .

Οι άνθρωποι χάνουν τις δουλειές, τα σπίτια τους, τις συντάξεις τους, και μπλοκάρουν την πορεία τους προς την τριτοβάθμια εκπαίδευση
Είναι αυτοί που αναμένεται να εργάζονται για χαμηλούς μισθούς μέχρι τελικής πτώσεως χωρίς σύνταξη ή κάποιο κατάλληλο δίχτυ κοινωνικής πρόνοιας.
 
ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ .
Οι διαμαρτυρίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα και Ιταλία στρέφονται όλο και περισσότερο προς την βία , καθώς οι άνθρωποι αναγνωρίζουν ότι τα κοινοβούλιά τους δεν είναι παρά μαριονέτες της παρούσας οικονομικής ελίτ, περνώντας νομοθεσίες οι οποίες θα τους αναγκάσουν να αφιερώνουν το χρόνο εργασίας τους την ζωή τους ως σκλάβοι του χρέους προς τις τράπεζες, τους ομολογιούχους καθώς και τους χρηματοδότες αντιστάθμισης κινδύνου - πριν η φυσική ζωή τους θυσιαστεί σε έναν προκαθορισμένο πόλεμο για το κέρδος της ίδιας αυτής κλίκας. , της ελίτ !
Το στάδιο έχει οριστεί για την άνευ προηγουμένου αντιπαράθεση μεταξύ της ελίτ και του λαού στην ευρωπαϊκή σκηνή.
Στην Ελλάδα, την Τετάρτη, που όντως ήρθε κοντά στα προεόρτια ενός εμφύλιου πόλεμου με τα, μάχες μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας, με πολιτικό που ξυλοκοπήθηκε από τον κόσμο στις χειρότερες ταραχές εδώ και δεκαετίες. 
Αλλά δεν έχει σημασία το τι δεν έγινε , γιατί όποιος δεν είναι χασικλής η χαπάκιας και ακροάται το κοινό αίσθημα καταλαβαίνει ότι η θερμοκρασία και η πίεση έχουν πλέον φτάσει σε επικίνδυνους βαθμούς για τους ΓΑΠιδες .
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ- ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ
 
Στην Ιταλία, 100τοις 100 των ανθρώπων, είναι έτοιμοι να εκραγούν από τον θυμό τους καθώς βλέπουν την κυβέρνηση Μπερλουσκόνι να κλιμακώνει την ισχύ της όπως ο Νέρωνας χάρη στη διαφθορά όλων των βουλευτών. 
Χα, χα ,χα . Τι πρωτοτυπία και αυτη Θεέ μου .
Στην Ιρλανδία, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την υποστήριξη χθες ότι η κυβέρνηση έχει φθάσει σε ένα ιστορικά χαμηλό επίπεδο του 8%.
Η επόμενη κυβέρνηση αναμένεται ευρέως να καταργήσει την διαπραγμάτευση μετά από νέες εκλογές.

Κόμματα όπως το Σιν Φέιν κερδίζουν την υποστήριξη, διότι η θέση τους -περί ΑΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ τα ισχυροποιεί στην οικονομική σκηνή .
Η Ιρλανδία δεν έχει καμία ηθική ή νομική υποχρέωση να καλύψει αυτό το χρέος " Στη Γερμανία, ο υπουργός Εξωτερικών Γκουίντο Βεστερβέλε πρότεινε ότι η Γερμανία ενδέχεται να αφήσει το ευρώ αν είναι να γίνουν οι Γερμανοί σκλάβοι του χρέους, μαζί με την υπόλοιπη ευρωζώνη.
Σίγουρα, στην ελίτ αναμένουν προβλήματα. Όμως, είναι πραγματικά έτοιμοι ;
Αυτό φαίνεται από τις διαμαρτυρίες Castor στη Γερμανία, καθώς και από την Stuttgart 21 διαμαρτυρίες.

 
 
Ο ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ .  αλλά θα μπορούσε να προσθέσει λάδι στη φωτιά. 
 
Συνθηκη η οποια φερει και την υποραφη κ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ .
 
Αλλάζοντας τις κυβερνήσεις της η Γερμανία για να θέσει στην εξουσία περισσότερο συμμορφούμενους σοσιαλδημοκράτες ηγέτες , όπως ο Frank-Walter Steinmeier, θα βοηθήσει λίγο, μέχρι οι άνθρωποι να αναγνωρίσουν επιτέλους ότι το να εξασφαλισθεί το ανεξόφλητο χρέος της ευρωζώνης είναι τρέλα , και πιέσουν επιτέλους για πραγματική αλλαγή.

Μια άλλη εναλλακτική λύση θα μπορούσε να είναι μια προσπάθεια να ξεκινήσει μια ΨΕΥΔΗ ισλαμική εξέγερση - υπάρχουν, έτσι μου είπαν, ιδιωτικές κρύπτες με χιλιάδες τουφέκια στη Βιέννη – στην δε Ελλάδα ανακαλύπτονται τέτοιες κάθε μήνα – Η οποία θα μπορούσε να βυθίσει συγκεκριμένες περιοχές στη βία, αλλά είναι απίθανο να αλλάξει τη βασική πορεία της οργή των ανθρώπων στο σύνολό όλης της ευρωζώνης .
Τεχνητοί πόλεμοι με τη Ρωσία, το Ιράν κλπ. θα αντιμετώπιζαν σίγουρα την έντονη αντίθεση των λαών όποτε μετά από τις τελευταίες μετρήσεις αποκλείονται στην παρούσα κατάσταση . (ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ),
 
Η παγκοσμιοποίησης και οι επιλογές Bilderberg είναι ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ.
Εξ αλλού προσλαμβάνοντας τους συγκεκριμένους τύπους ως πρωθυπουργούς μόνο ένας βλάξ θα περίμενε να πάει καλά η όλη επιχείρηση .

 
Σημαντικές νέες πολιτικές συμμαχίες που εμφανίζονται ήδη στην Ιταλία και είναι πιθανό να αποσπάσουν ισχύ από την ελίτ, ως μέρος μιας ευρύτερης και ειρηνικής μετάβαση σε ένα νέο σύστημα που ίσως βασίζεται σε υγιείς οικονομικές και δημοκρατικές αρχές..
Αν όμως από αυτό ΚΑΙ από τις συμμαχίες αυτές δεν καταφέρουμε μια αλλαγή θα είναι πολύ πιθανό ΑΥΤΗ να επιτευχθεί μετά από πρωτοφανή βία στους δρόμους.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΓΡΙΕΨΕΙ
 
Ακόμη και ο Γερμανός φιλόσοφος Χέγκελ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ότι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να υπερασπιστούν την οικονομική βάση της ζωής τους από μια άπληστη ελίτ με την έναρξη μιας επανάστασης, εάν κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο.
HEIL GAP (or mind the GAP) If You Really Can Do It

To δεύτερο μέρος εδώ
http://eglimatikotita.blogspot.com/

2 σχόλια:

  1. part 1
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ http://www.stoxos.gr/2010/12/blog-post_21.html
    ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ...
    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ


    Φωτογραφια https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiG7pufwlAkyXBSMTCqDoRM14vldbE7MW-a-bKHa8D3DoF4SbAkLr4lnUCDzeOpU8nKbSV3davKyjbIJhSE6X_7qtAraAtd2ifystID0TUf3OHKYzA2eASVPwfQYnQaUEf2v9Hc3SWdhyphenhyphenA/s1600/%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%258C%25CF%2584%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF+%25CE%25B1%25CF%2580%25CF%258C+%25CF%2584%25CE%25B7%25CE%25BD+%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%2581%25CE%25B5%25CE%25AF%25CE%25B1.JPG

    Με απόλυτη επιτυχία έληξε τις απογευματινές ώρες της Κυριακής η μαζικότατη συγκέντρωση και πορεία των Ελλήνων Εθνικιστών και Πατριωτών στους κεντρικούς δρόμους της Κομοτηνής.
    Η προσυγκέντρωση των Εθνικιστών έγινε στην πλατεία «Σπαθί» ακριβώς απέναντι από την κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, έχοντας την θερμή συμπαράσταση των Ελλήνων κατοίκων της πόλης. Αιφνιδιαστική ήταν η συγκέντρωση και για τις λιγοστές αστυνομικές δυνάμεις της πόλης, οι οποίες προσπαθούσαν πάσει θυσία να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της εκδήλωσης και παρακαλούσαν τους υπεύθυνους της εκδήλωσης να μην πλησιάζει η συγκέντρωση το προξενείο.
    Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας "Χρόνος" που αναφέρει:
    Παρήλασαν κατά τετράδες, φώναξαν συνθήματα και πέταξαν φεϊγ βολάν για να κλείσει το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής
    Οι αντιπροσωπείες Θεσσαλονίκης, Διδυμοτείχου, Κάβαλας-Θάσου και Θράκης απηύθυναν μηνύματα, κατηγορώντας για προδοσία τα κόμματα που οδήγησαν την χώρα στον κατήφορο
    Θα ξενυχτούν έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης μέχρι ο νέος δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης να …ανακαλέσει τα περί Ατατούρκ
    «Ο μεγαλύτερος εχθρός του Ελληνισμού είναι οι νεοέλληνες που με την συμπεριφορά και την αδιαφορία τους αφήνουν να συμβαίνουν όλα αυτά τα δεινά που αντιμετωπίζει η χώρα μας», αυτό διακήρυξαν μέσα από μια θεαματική και πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Κομοτηνής μαχητική συγκέντρωση τα μέλη της Χρυσής Αυγής απ΄ όλη την βόρειο Ελλάδα που έφτασαν με Ι.Χ. και λεωφορεία με άκρα μυστικότητα κατέβηκαν στο ηρώο Κομοτηνής. Εκεί 150 νεολαίοι παρατάχθηκαν κατά μήκος με τα πανό τους που δήλωναν την προέλευση και τον χώρο που εκπροσωπούσαν, είπαν τον εθνικό ύμνο και για ένα εικοσάλεπτο φώναξαν τα συνθήματά τους προκαλώντας το ενδιαφέρον των περαστικών που δεν ήξεραν τι γίνεται.
    Οι εθνικιστές ντυμένοι με μαύρα ρούχα που είχαν τον ήλιο της Βεργίνας με ελληνικές και βυζαντινές σημαίες, με ασπίδες και ναζιστικά σχήματα, κινήθηκαν ειρηνικά, άλλωστε αυτό το τόνιζαν ότι εμείς «είμαστε άρχοντες στις κινητοποιήσεις μας δεν προκαλούμε φθορές αν ήταν τώρα αναρχικοί θα χρειαζόσασταν διμοιρίες των ματ να σας προστατέψουν», είπαν απευθυνόμενοι στον κόσμο που κοιτούσε και δεν καταλάβαινε πως προέκυψε όλο αυτό. Αιφνιδιασμένη ήταν και η τοπική αστυνομία, η
    Απάντηση
  2. part 2
    αστυνομική διευθύντρια Αθηνά Πετροπούλου εσπευσμένα είχε λάβει μέτρα με διακριτική παρουσία αστυνομικών, ενώ ήταν προφανές ότι τους έπιασαν στον ύπνο, αφού η κινητοποίηση έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να εκδηλωθεί εν τη γενέσει της χωρίς να γίνουν αιτήσεις, να παρθούν άδειες και όλα τα σχετικά. Το να την σταματήσει κανείς ενώ ήταν ήδη σε εξέλιξη θα ήταν σαφέστατα παρακινδυνευμένο.
    Στην συνέχεια σε παράταξη και σχηματισμό κατευθύνθηκαν στην κεντρική πλατεία που έσφυζε από ζωή λόγω της ηλιοφάνειας και του γεγονότος ότι ήταν η τελευταία Κυριακή ως εργάσιμη ημέρα του χρόνου και εκεί οι διάφοροι εκπρόσωποι των περιοχών από την Χρυσή Αυγή μίλησαν για την κινητοποίηση και τα μηνύματα που στέλνει ειδικά στον χώρο της Θράκης. Ποικιλία συνθημάτων για Αμερικανούς, Τούρκους, Ελλάδα και Κύπρο
    Τα συνθήματα ακουγόταν σε συνεχή ριπή και τα περιείχαν όλα. Απαξίωση του πολιτικού συστήματος, πρόβλημα από την παρουσία λαθρομεταναστών, τουρκοποίηση της Θράκης και ξεπούλημα των φυσικών πόρων. Μεταφέρουμε κάποια από αυτά: «Αλήτες, προδότες, πολιτικοί, η Θράκη είναι ελληνική», «Έξω οι Τούρκοι από την Ελλάδα», «Κεμάλ, Εβρέν, δολοφόνε», «Έξω οι ξένοι από την χώρα», «Να κλείσει τώρα το προξενείο», «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», «Λαός, στρατός εθνικισμός», «Τούρκοι, Μογγόλοι δολοφόνοι», «ΝΑΤΟ σημαίνει, Ελλάδα πουλημένη», «Ο λαός δεν ξεχνά τους προδότες τους κρεμά», «Έξω ο Αττίλας από την Κύπρο», «Ελλάς Κύπρος, Ένωση», είναι ένα μέρος των συνθημάτων που ακούστηκαν, ενώ οι ομιλίες έδωσαν αφορμή για να αναπτυχθούν οι θέσεις πυρήνων της Χρυσής Αυγής που όπως είπαν θα κλιμακώσουν τις επισκέψεις τους αιφνιδιαστικά πάντα, ότι θα υπάρχει συνεχής παρουσία και στον δήμο Θεσσαλονίκης για να ματαιωθούν τα σχέδια του νέου δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, αλλά και στον δήμαρχο της Αθήνας Γιάννη Καμίνη.
    .........
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου