Translate

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΔΝΤ ΗΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ!

Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010


Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΔΝΤ ΗΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ!

From HEIL GAP ( or mind the GAP )



Περί σχετικών πιέσεων ώστε δεθεί η χώρα μας με τα δεσμά του Δ.Ν.Τ. και έτσι να αποφευχθεί η κατάρρευση της ευρωζώνης είχαμε ήδη πληροφορηθεί από τα γαλλικά και τα αλλά πρακτορεία ειδήσεων μεσούνταν των δεκεμβριανών του 2008.
Αλλά τι ήταν πραγματικά η προδοτική παράδοση της πατρίδας μας στο ΔΝΤ.

Ήταν μια ευκαιρία να αρχίσει από την Ελλάδα ο κανιβαλισμός των εργασιακών συνταξιοδοτικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων

Και κατόπιν να επακολουθήσει η υπόλοιπη Ευρώπη ,
περικόπτοντας τα αντίστοιχα δικαιώματα στα κατά τόπους κράτη ,
κάθε φορά που γινόταν αυτό εφικτό στην χώρα μας .

Μια αρχή δηλαδή ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ για να πάει όλη η Ευρώπη εκεί που ήθελε η παγκόσμια διακυβέρνηση

Παραμύθι δηλαδή το χρέος και το έλλειμμα .

Παραμύθι που κατάφεραν να μας σφηνώσουν στο μυαλό μέσω του τρίτου φύλου της ενημέρωσης .

Απλώς έπρεπε να κάνουν από κάπου την αρχή , ένα μέλος της Ευρώπης απ’οπου θα άρχιζε ο πειραματισμός της επιβολής μέτρων .

Που δεν θα τους πολύπειραζε η οποιαδήποτε καταστροφική συνέπεια γιατί ούτε εργοστάσια είχαν εδώ για φοβηθούν , μα ούτε είχαν και καμία δική τους σοβαρή επένδυση .

Όσο για πληθυσμό νάνε καλά οι προδότες βουλευτές της νουδουλας του σύριζα και του πασοκ και από παπαντρελληνες πια βρωμάει ο τόπος.

Τώρα βεβαιως ... με την απάτη του ΔΝΤ .... τα σλόγκαν καρατζαφυρερ περί αδυναμίας πληρωμής μισθών και συντάξεων , καθώς και τις άλλες τέτοιες κουτοπονηριές .... η αλήθεια έχει 180 μοίρες αντίθετη πορεία

ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΧΕ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΑΠ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΘΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΔΙΨΑΣΕΙ .

ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΚΔΙΔΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 9 προς 1 ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ 1 προς 20 Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 1 ΠΡΟΣ 30

ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΝΤ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ 1.000 ΕΥΡΩ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟΚΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΛΛΩΝ 900 ΕΥΡΩ .

ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ
"money as dept " ΣΤΟ "YouTube"

ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ:
ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artid=357999&dt=02/10/2010

ΝΑΟΜΙ ΚΛΑΪΝ

«Σώσατε το ΔΝΤ από τη χρεοκοπία»

«Γιατί το κοστούμι του ΔΝΤ δεν προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε χώρας και είναι ίδιο για όλες;» ήταν μία από τις ερωτήσεις προς την κυρία Κλάιν.

«Πραγματικάδεν μπορώ να σας δώσω ξεκάθαρη απάντηση» παραδέχεται με μια μικρή δόση ενοχής.

«Είναι απορίας άξιο πώς δεν κατάλαβαν ας πούμε ότι, καθώς η Ελλάδα δεν μπορούσε να προχωρήσει σε υποτίμηση, ο πληθωρισμός λογικά θα ανέβαινε.Υπάρχει επίσης και κάτι άλλο» προσθέτει.

«Μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης το 2008,οι περισσότεροι ανέμεναν ότι το ΔΝΤ θα άλλαζε μυαλά. Περιμέναμε ότι το ευρωπαϊκό μοντέλο θα υπερίσχυε του αμερικανικού.Τώρα γιατί δεν έγινε κάτι τέτοιοπαραμένει άγνωστο. Ισως οι άνθρωποι του ΔΝΤ να έχουν πέσει όλα αυτά τα χρόνια σε μια ιδεολογική παγίδα».

Ωστόσο, όπως εξηγεί η κυρία Κλάιν, μετά και την εμπειρία της Αργεντινής, «το ΔΝΤ ήταν έτοιμο κυριολεκτικά να χρεοκοπήσει,τόσο ιδεολογικά όσο και χρηματικά. Σε αυτό είχε βοηθήσει και η οικονομική κρίση μετά το 2008. Μην ξεχνάτε ότι το ΔΝΤ είχε αναγκαστεί να πουλήσει ακόμη και χρυσό από τα αποθέματά του. Και βέβαιαη εικόνα του στον αναπτυσσόμενο κόσμο ήταν τόσο κακή που οι ηγεσίες των χωρών αυτών δεν ήθελαν να το δουν μπροστά τους». «Τώρα όμως» επισημαίνει «το ΔΝΤ βρήκε μια νέα “αγορά”:την Ευρώπη.Κατά έναν περίεργο τρόπο,σώσατε το ΔΝΤ από τη χρεοκοπία».

(σχόλιο αναγνώστη εδώ)

3 σχόλια: Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΙΠΕ

Παρακαλώ διορθώσατε το λόγο βιασύνης λάθος μου
Κατά την διάρκεια των δεκεμβριανών του 2008.
ΑΝΤΙ πρακτορεία ειδήσεων =μισούνταν= των δεκεμβριανών του 2008.
Ανώνυμος είπε...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΙΠΕ

ΣΥΡΙΖΑ και Δημήτρης Παπαδημούλης
Tο κεφαλάκι του μάλλον χρειάζεται ένα κούρεμα σύριζα
Γιατί κάποτε στην πατρίδα μας ίσχυε ένας νόμος – ο νόμος περί τεντιμποϊσμού - κοινώς περί αλητείας
Η ποινή αντί για φυλάκιση ήταν το κούρεμα σύριζα .
Αλλά σήμερα πρόκειται περί πολιτικής αλητείας
Μια αλητεία που επιτρέπει και κυρίως προτρέπει λέγοντας ..
Ελάτε μπάτσοι και αναρχικοί κυνηγήστε τους παππούδες και τα εγγονάκια τους στις γειτονιές του Αγίου Παντελεήμονα ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ( την 14 συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή ) να κραδαίνει το τσεκούρι και να σπέρνει την φωτιά στην δύστυχη Αθήνα .
Αφήστε τους να τρομοκρατούν τον ελληνικό πληθυσμό μαζί με τα πρεζόνια και λοιπά μπατσονια τα αβγανα και τα αλβανα.
Και συγχρόνως προσποιούμενοι τους στυλοβάτες της τάξεως και της ηθικής να υπογράφουν τις διατάξεις της παγκοσμίας διακυβερνήσεως ..
Ναι πρόκειται για την διάταξη της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που υπέγραψε ο κύριος Παπαμικρουλης και η κυρία Παπαδημητριου χθες στην Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης ,
όπου και εψήφισαν υπέρ του ψηφίσματος για την «καταπολέμηση παντός είδους εξτρεμισμού, υπέρ του ανθρωπισμού» μετά από εισήγηση Ισπανού βουλευτή , το οποίον και ενεκρίθη .

Όπως επισημαίνεται στο ψήφισμα …….ωστόσο ότι παρά το ότι η ελευθερία της έκφρασης και της συνάθροισης είναι πυλώνες της δημοκρατίας, «μπορούν να γίνουν αντικείμενο περιορισμών, βάσει του νόμου και της Σύμβασης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στοχεύοντας στην προστασία της τάξης, της ηθικής, των δικαιωμάτων του καθενός και της πρόβλεψης του εγκλήματος».

Επιπλέον, η Ολομέλεια κάλεσε το Συμβούλιο των υπουργών να μελετήσει τις συνέπειες και επιπτώσεις που έχει η οικονομική κρίση στην αύξηση του εξτρεμισμού, του ρατσισμού και των διακρίσεων όπως επίσης και το ζήτημα της ισλαμοφοβίας…………..

ΑΡΑ , ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ MAΣ
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ,
ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ
ΑΚΟΜΗ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ tην κάθε φωνή διαμαρτυρίας και αντίστασης στα κελεύσματα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ,
από το συνέρχεσθε μέχρι και την φωνή μας στην ηλεκτρονική μορφή της

..……… Σε σχόλια του για το ψήφισμα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης σημειώνει ότι «στην παράγραφο 68 της έκθεσης που συνοδεύει [το ψήφισμα] εξισώνει την σωστή και επιβεβλημένη αντίθεση με την άκρα δεξιά, ………

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ

ΚΑΙ αφού το σύστημα έχει πλάσει το παραμύθι και το εφαρμόζει αποκαλώντας ως άκρο δεξιό τον κάθε πατριώτη , εν συνεχεία προσπαθεί να φιμώσει και την φωνή μας
( χωρίς να καταλαβαίνει ότι δεν μετέχουμε στο κ-υ-νοβουλιο τους , ΔΙΟΤΙ όπως το κατάντησαν οι ΦΑΥΛΟΙ δεν τρέφουμε πλέον την ελαχίστη ΕΚΤΙΜΗΣΗ σε αυτό).
.

Πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα βρει περισσότερες χρηματικές επιχορηγήσεις και την πολιτική κάλυψη για να βγάλει εκτός νομού , σήμερα π.χ. τη χρυσή αυγή αύριο τον άλλον αντίπαλο του το ΚΚΕ,
μεθαύριο π.χ. ίσως τον κύριο Ψωμιαδη και τον κύριο Παπαθεμελη και γενικά οποίον βάλουν στο μάτι τα αριστερά κοράκια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ .

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΝΕ ……………………
Τα δεδομένα που ζητούν οι αμερικανικές Αρχές είναι αποθηκευμένα σε τοπικές και ευρωπαϊκές βάσεις δεδομένων και περιλαμβάνουν δείγματα DNA, δακτυλικά αποτυπώματα και καταλόγους εγκληματιών………….….

Ε , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΕΔΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ , ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
( ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΞ ΩΝ ΣΥΝΕΤΕΘΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ )
ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ και κάτι ΦΙΛΜΑΚΙΑ στο You Tube .
ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ .
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

Ας προσέξει ο εν λόγο κύριος , μήπως και το ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΥΡΕΜΑ το κάνει ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ αυτή η ίδια η διάταξη που ψήφισε χθες στην Ευρώπη .
Και ΚΟΥΡΕΨΕΙ και όλους τους συνεργάτες του .
Και μιλάμε για κούρεμα ΓΟΥΛΙ πολύ ΓΟΥΛΙ .

ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΑΛΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ …
Ανώνυμος είπε...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΙΠΕ

Aπόσπασμα της ομιλίας του πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου στην ετησία διάσκεψη για την ευρωπαϊκή προοπτική της Σερβίας στο Βελιγράδι (5 Οκτωβρίου):


“Οι πολίτες στη χώρα μου συχνά αναρωτιούνται, γιατί πρέπει να ταξιδεύω στο εξωτερικό, τη στιγμή που υπάρχουν τόσα προβλήματα στο εσωτερικό της χώρας, στην Ελλάδα.
Γνωρίζουμε, όμως, ότι τα προβλήματα στη χώρα μου, συχνά, επηρεάζονται σημαντικά από τα παγκόσμια γεγονότα, από τις χρηματοπιστωτικές αγορές που βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, αλλά και από τις εξελίξεις στην περιφέρεια. Πώς μπορώ να σώσω τη χώρα μου, αν κάθομαι σπίτι μου;
Σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία, ο αγώνας για δημοκρατία και δικαιοσύνη είναι παγκόσμιος”.


Εντιμότερο όμως θα ήταν να έλεγε

“Οι πολίτες στη χώρα μου συχνά αναρωτιούνται, γιατί ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στο εξωτερικό, τη στιγμή που υπάρχουν τόσα προβλήματα στο εσωτερικό της χώρας, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΡΧΟΜΑΙ στην Ελλάδα.
Γνωρίζουμε, όμως, ότι τα προβλήματα στη χώρα μου, ΓΙΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΩ συχνά, ΩΣΤΕ ΝΑ επηρεάζονται ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΩΣ , σημαντικά από τα παγκόσμια γεγονότα, από τις χρηματοπιστωτικές αγορές που βρίσκομαι ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΑΣ ΤΩΝ , ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑΙ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, αλλά και από τις εξελίξεις ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΩ στην περιφέρεια ΟΠΩΣ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΛΠ. Πώς μπορώ να σώσω τη χώρα μου, αν κάθομαι σπίτι μου;
ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ
Σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία, ο αγώνας για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ δημοκρατίαΣ και δικαιοσύνη ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ είναι παγκόσμιος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου