Translate

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

«Εμβιομηχανική και ένας θανάσιμος υπερ-ιος From HEIL GAP»


 

Ανατριχιαστική Απόκάλυψη : Ο e.coli είναι εργαστηριακός ιός!!!

Από ιατροδικαστικά στοιχεία προκύπτει ότι ο ευρωπαϊκος υπερ-ιος e.coli ήταν ΠΡΟΙΟΝ της Εμβιο-μηχανικής δια να προκληθούν θάνατοι ανθρώπων.

Καθώς το παιχνίδι της επιρρίψας ευθυνών βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη σε ολόκληρη την Ε.Ε., σχεδόν κανείς δεν μιλάει πια για το πώς θα μπορούσε να έχει δημιουργηθεί ένα ΥΠΕΡ ανθεκτικό στέλεχος του E.coli ώστε ως δια μαγιάς να γίνει ανθεκτικός σε οκτώ διαφορετικές κατηγορίες αντιβιοτικών φαρμάκων και, στη συνέχεια, ξαφνικά εμφανίστηκε στις προμήθειες τροφίμων.

Η συγκεκριμένη παραλλαγή e.coli είναι μέλος της O104 στελέχους και O104 στελέχη που δεν είναι σχεδόν ποτέ (συνήθως), ανθεκτικά στα αντιβιοτικά. Για να αποκτήσουν αυτή την αντίσταση, πρέπει να εκτίθενται κατ' επανάληψη σε αντιβιοτικά, προκειμένου να υποστούν την «μετάλλαξη» που τους ωθεί προς την πλήρη ασυλία των φαρμάκων.

Ο γενετικός κώδικας αποκαλύπτει την ιστορία
Όταν οι επιστήμονες στο Ινστιτούτο Robert Koch της Γερμανίας αποκωδικοποίησαν το γενετικό make-up (γίγνεσθαι) του O104 στελέχους, διαπίστωσαν ότι είναι ανθεκτικές σε όλες τις ακόλουθες κατηγορίες και τους συνδυασμούς των αντιβιοτικών : 

• πενικιλίνες 
• τετρακυκλίνη 
• ναλιδιξικό οξύ 
• τριμεθοπρίμη-sulfamethoxazol 
• κεφαλοσπορίνες 
• αμοξυκιλλίνη / κλαβουλανικό οξύ 
• πιπερακιλλίνη-sulbactam 
• πιπερακιλλίνη-ταζομπακτάμης


Και γιατί αυτό κάνει τους γιατρούς ν' ανατριχιάζουν; Επειδή είναι τόσο θανατηφόρο.
 

• "Η γερμανική παραλλαγή του Ε coli, γνωστή ως O104, είναι ένα υβρίδιο των στελεχών που μπορεί να προκαλέσει διάρροια με αίμα και νεφρική βλάβη που ονομάζεται «αιμολυτικό ουραιμικό σύνδρομο»." 
( http://www.independent.ie/breaking-news/world-news/ecoli-victims-still-on-increase-2668861.html )

• Συνολικά, δέκα ευρωπαϊκά κράτη έχουν αναφέρει κρούσματα της εν λόγω στελέχους E.coli, κυρίως από ανθρώπους που είχαν επισκεφθεί τη βόρεια Γερμανία.

Εμβιομηχανική με αποτέλεσμα έναν θανάσιμο superbug (υπερ-ιος).
Λοιπόν, πώς, ακριβώς, γίνεται ένα βακτηριακό στέλεχος να είναι ανθεκτικό στα αντιβιοτικά και σε μια ντουζίνα διαφορετικές κατηγορίες φαρμάκων και να διαθέτει δύο θανατηφόρα γονιδιακές μεταλλάξεις συν ESBL δυνατότητες ενζύμου; 

Υπάρχει πραγματικά μόνο ένας τρόπος συμβαίνει αυτό (και μόνο ένας τρόπος) - θα πρέπει να εκθέσει αυτό το στέλεχος της E.coli στο σύνολο των οκτώ κατηγοριών αντιβιοτικών φαρμάκων. Συνήθως αυτό δεν γίνεται την ίδια στιγμή, βέβαια αλλά πρώτα εκτίθεται στην πενικιλίνη …και/ο/καθεξής … …

Είναι μια διαδικασία γενετικής επιλογής που θα γίνει σε ένα εργαστήριο με ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρόκειται ουσιαστικά για το πώς δημιουργούνται μερικά βιολογικά όπλα μηχανικής από τον αμερικανικό στρατό στις εγκαταστάσεις της εργαστήριο στο Ft. Detrick, Maryland (http://en.wikipedia.org/wiki/Fort_Detrick ).

Κατά την εξέταση των γενετικά στοιχεία του σήμερα, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς αυτό θα μπορούσε να συμβεί "στην άγρια φύση".


Με απλά λόγια, αυτό superbug (υπερ-ιος) στέλεχος E.coli δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί στην άγρια φύση. Και αυτό αφήνει μόνο μία εξήγηση για το από πού πραγματικά προήλθαν από : το εργαστήριο. 

Αν διαφωνείτε με αυτό το συμπέρασμα - και είστε βεβαίως ευπρόσδεκτοι - τότε να καταλήξουμε στο ΑΛΛΟ συμπέρασμα ότι αυτό το octobiotic superbug (ανοσία σε οκτώ κατηγορίες αντιβιοτικών) που αναπτύχθηκε τυχαία από μόνο του ... ... μόνο που το συμπέρασμά σας είναι πολύ χειρότερο και από την "bioengineered" εξήγησή μου, γιατί αυτό ΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΟΤΙ το octobiotic superbugs μπορεί απλά να εμφανιστεί οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ. Αυτό θα ήταν αρκετά περισσότερο από ότι μια εξωτική θεωρία, πράγματι.

Το συμπέρασμά μου πραγματικά έχει περισσότερο νόημα : Αυτό το στέλεχος της E.coli ήταν σχεδόν σίγουρα δημιούργημα της μηχανικής και στη συνέχεια απελευθερώνεται στις προμήθειες των τροφίμων για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Τι σκοπό; Είναι προφανές νομίζω. 

Είναι όλο πρόβλημα, η αντίδραση, και η λύση εδώ, αφού το ξέρετε πια πως παίζετε το έργο. (πω πω χάνω την εκπομπή του σ. χατζαρα). Πρώτα προκαλούν κάποιο πρόβλημα (ένα θανάσιμο στέλεχος E.coli στην προμήθεια τροφίμων). Στη συνέχεια, περιμένουμε την αντίδραση του κοινού (τεράστια κατακραυγή καθώς ο πληθυσμός τρομοκρατείται από E.coli). Σε απάντηση αυτού, θεσπίζουν την επιθυμητή λύση δια εσάς (το συνολικό έλεγχο της παγκόσμιας προσφοράς τροφίμων και την απαγόρευση των νωπών, νωπό γάλα και νωπά λαχανικά).

Όταν οι άνθρωποι φοβούνται, θυμηθείτε, δεν θα είναι δύσκολο να τους κάνουμε να συμφωνήσουν σε σχεδόν κάθε μορφή και επίπεδο τυραννίας. Και κάνοντας τους ανθρώπους να φοβούνται την τροφή … μα είναι ένα απλό θέμα ... λίγες …Τύπου της κυβέρνησης …Τύπου …μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου …στα ΜΜΕ… θυγατρικών ειδήσεων …είναι το μόνο που χρειάζεται.

Πρώτα απαγόρευση της φυσικής ιατρικής, και σήμερα επίθεση κατά του εφοδιασμού μας με τρόφιμα.

Τώρα, να θυμάστε : Όλα αυτά συμβαίνουν στα γοβάκια (όχι της λαίδης μπίλντεμπεργκ, αλλά) της απαγόρευσης της Ε.Ε. για τα φαρμακευτικά βότανα και τα συμπληρώματα διατροφής - την απαγόρευση που θέτει εκτός νόμου απροκάλυπτα διατροφικές θεραπείες που βοηθούν να κρατηθούν οι άνθρωποι υγιείς και απαλλαγμένοι από κάθε νόσο. Τώρα που είναι παράνομα όλα αυτά (τα βότανα και συμπληρώματα), το επόμενο βήμα είναι να κάνουν τους ανθρώπους να φοβούνται τα φρέσκα τρόφιμα.

Και να τα φοβούνται πολύ, πάρα πολύ. Αυτό συμβαίνει γιατί τα νωπά λαχανικά είναι τα «φάρμακα», και για όσο διάστημα το κοινό έχει το δικαίωμα να αγοράζει φρέσκα λαχανικά, μπορεί να αποτρέπει πάντα την κάθε ασθένεια. 

Αλλά αν μπορείτε να κάνετε τους ανθρώπους να ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τα νωπά λαχανικά - ή ακόμα να τεθούν αυτά και εκτός νόμου - τότε μπορείτε να επιβάλετε και στο σύνολο του πληθυσμού μια «διατροφή των νεκρών», δηλαδή τροφές επεξεργασμένες, τροφές που προάγουν την εκφυλιστική ασθένεια και ενισχύουν τα κέρδη των ισχυρών, τα κέρδη των φαρμακευτικών εταιρειών. 

Είναι όλα μέρος του ίδιου προγράμματος, μπορείτε να δείτε : Κρατήστε τους ανθρώπους άρρωστους, να τους στερήσετε την πρόσβαση σε βότανα επούλωσης και συμπληρώματα διατροφής, τότε τα κέρδη από τη δυστυχία τους θα φτάσουν στα χέρια των παγκόσμιων καρτέλ των φαρμάκων.

Τα Γενετικά Τροποποιημένα παίζουν ένα παρόμοιο ρόλο σε όλα αυτά, φυσικά : Είναι σχεδιασμένα για να μολύνουν την παροχή τροφίμων με το γενετικό κώδικα που προκαλεί εκτεταμένη στειρότητα στους ανθρώπων. Και όσοι είναι κατά κάποιο τρόπο σε θέση να αναπαράχθουν μετά την έκθεσή τους σε Γενετικά Τροποποιημένα εξακολουθούν να υποφέρουν από εκφυλιστικές ασθένειες, αυτές τις ασθένειες που πλουτίζουν τις επιχειρήσεις φαρμάκων, αντί για την αληθινή τους "θεραπεία". 

Στην πραγματικότητα, αυτά τα στελέχη της E.coli superbugs μπορεί να είναι αρκετά εύκολα να αντιμετωπιστούν με έναν συνδυασμό φυσικών αντιβιοτικών πλήρους φάσματος από φυτά, όπως το σκόρδο, τζίντζερ, τα κρεμμύδια και φαρμακευτικά φυτά. Εκτός αυτού, τα προβιοτικά μπορεί να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση της χλωρίδας του πεπτικού συστήματος. Ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα και η καλή λειτουργία πεπτικού συστήματος μπορεί να κρατήσουν μακριά μια μόλυνση E.coli superbug, αλλά αυτό είναι ένα ακόμα γεγονός που η ιατρική κοινότητα δεν θέλει να το ξέρεις. Θα προτιμούσε να παραμείνεις ένα αβοήθητο θύμα που βρίσκεται στο νοσοκομείο, περιμένοντας να πεθάνεις, που θέτεις τις επιλογές ζωής σου στην διάθεσή τους. Αυτή είναι "η σύγχρονη ιατρική» για σένα. Προκαλούν τα προβλήματα που ισχυρίζονται ότι μπορούν και ότι γνωρίζουν να τα αντιμετωπίσουν στη συνέχεια.

Genetically modified organism
http://en.wikipedia.org/wiki/Genetically_modified_organism

Και καποιες πληροφοριες στα ελληνικα εδώ
http://www.nogmos.gr/metallagmena/1.html

HEIL GAP (or mind the GAP )

Υ.Γ.
Θυμάστε ποια χώρα είχε ως στόχο η νέα τάξη πραγμάτων να τρομάξει με e.coli; 
Ισπανία.
Γιατί η Ισπανία;
Ίσως να θυμάστε ότι διέρρευσαν από το Wikileaks που αποκάλυψε ότι η Ισπανία αντιστάθηκε στην εισαγωγή Genetically modified organism
Και ακόμη ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ απείλησε συγκαλυμμένα πολιτικά αντίποινα για την αντίστασή της. Αυτή η ψευδής κατηγορία κατά της Ισπανίας για τους θανάτους e.coli είναι πιθανότατα τα αντίποινα για την απροθυμία της Ισπανίας να μεταπηδήσει στη μόδα ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ. (http://www.naturalnews.com/030828_G ...) 

http://www.naturalnews.com/032622_ecoli_bioengineering.html#ixzz1OTOnSLXi

ολόκληρη η σελίδα του άρθρου γιατί προηγουμένως έδωσα την μίση λογω βιασύνης να μεταφράζω και να σχολιάζω

HEIL GAP (or mind the GAP)

Related Posts :



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Από εργαστηριακές εξετάσεις προκύπτει ότι η ευρωπαϊκή superbug e.coli ήταν βιολογικά τεχνητή ώστε να προκαλέσει τον μαζικό θάνατο των καταναλωτών .

Το παιχνίδι της επίρριψης ευθυνών βρίσκεται.. ήδη σε εξέλιξη σε ολόκληρη την ΕΕ, όπου ένα σούπερ ανθεκτικό στέλεχος της e.coli έχει γεμίσει με ασθενείς τα νοσοκομεία στη Γερμανία, αλλά σχεδόν κανείς δεν μιλάει για το πώς μπόρεσε το e.coli ξαφνικά να γίνει ανθεκτικό σε οκτώ διαφορετικές τάξεις αντιβιοτικών φαρμάκων και, στη συνέχεια, να εμφανιστεί στα τρόφιμα.

 
Η συγκεκριμένη παραλλαγή e.coli είναι μέλος της O104 στελέχους και τα O104 στελέχη δεν είναι σχεδόν ποτέ , ανθεκτικό στα αντιβιοτικά. Για να αποκτήσουν αυτή την αντίσταση, πρέπει να εκτίθενται κατ 'επανάληψη σε αντιβιοτικά, προκειμένου να υποστούν την « μετάλλαξη» που τους ωθεί προς την πλήρη ανοσία στα φάρμακα.

Έτσι, εάν είστε περίεργοι για την προέλευση του εν λόγω στελέχους, μπορείτε να αναστρέψει τη λειτουργία του κατ 'ουσίαν, τον γενετικό κώδικα του E.coli καινα προσδιορίσετε έτσι με αρκετή ακρίβεια σε ποιά αντιβιοτικά ήταν εκτεθειμένες κατά την εξέληξή του. Αυτό το βήμα έχει ήδη γίνει (βλ. παρακάτω), και, εάν κοιτάξει κανείς τη γενετική αποκωδικοποίηση αυτού του O104 στελέχους που απειλεί τώρα τους καταναλωτές σε ολόκληρη την ΕΕ, προκύπτει μια συναρπαστική εικόνα για το πώς θα πρέπει να έχει δει το φως.


Μετά την αποκωδικοποίηση της γενετική σύνθεσης του O104 στελέχους, διαπιστώθηκε ότι είναι ανθεκτικός σε όλες τις ακόλουθες κατηγορίες και τους συνδυασμούς αντιβιοτικών:


• πενικιλίνες

• τετρακυκλίνη
• ναλιδιξικό οξύ
• τριμεθοπρίμη-sulfamethoxazol
• κεφαλοσπορίνες
• αμοξυκιλλίνη / κλαβουλανικό οξύ
• πιπερακιλλίνη-sulbactam
• πιπερακιλλίνη-ταζομπακτάμης

Επιπλέον, το O104 στέλεχος έχει την ικανότητα να παράγει ειδικά ένζυμα που θα δώσει αυτό που θα ονομάζαμε «σούπερ βακτήριο" γνωστό από τεχνική άποψη ως ESBLs:

"Επέκταση φάσματος β-λακταμασών (ESBLs) είναι ένζυμα που μπορούν να παράγονται από τα βακτήρια που τα καθιστά ανθεκτικά στις κεφαλοσπορίνες π.χ. cefuroxime, κεφοταξίμη και κεφταζιντίμης - που είναι οι πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα αντιβιοτικά σε πολλά νοσοκομεία», εξηγεί η Υπηρεσία Προστασίας Υγείας στη Βρετανία. (http://www.hpa.org.uk/Topics/InfectiousDiseases/InfectionsAZ/ESBLs/ )

Συν τοις άλλοις, αυτό το O104 στέλεχος διαθέτει δύο γονίδια - TEM-1 και CTX-M-15 - και «έχουν κάνει τους γιατρούς να ανατριχιάζουν για πρώτη φορά μετά από το 1990», αναφέρει η εφημερίδα The Guardian (http://www.guardian.co. uk / commentis ...). Και γιατί ανατριχιάζουν οι γιατροί ; Διότι είναι τόσο θανατηφόρο και διότι πολλοί άνθρωποι έχουν μολυνθεί από το βακτήριο αυτό όπως η εμπειρία δείχνει πιθανόν θα πεθάνουν.


Λοιπόν, πώς, ακριβώς, κάνεις ένα βακτηριακό στέλεχος τόσο ανθεκτικό στα αντιβιοτικά , σε οκτώ διαφορετικές κατηγορίες φαρμάκων και να διαθέτει δύο θανατηφόρες γονιδιακές μεταλλάξεις συν ESBL δυνατότητες ενζύμου;


Υπάρχει πραγματικά μόνο ένας τρόπος να συμβεί αυτό - θα πρέπει να εκθέσεετε αυτό το στέλεχος της E.coli στο σύνολο των οκτώ κατηγοριών αντιβιοτικών φαρμάκων. Συνήθως βέβαια ,αυτό δεν γίνεται την ίδια στιγμή : Πρώτα θα το εκθέσετε στην πενικιλίνη και να βρει ο επιζών αποικίες που είναι ανθεκτικές στην πενικιλίνη. Παίρνετε τότε αυτές τις αποικίες που επιζούν και τις εκθέτετε σε τετρακυκλίνη. Οι επιζώντες αποικίες είναι πλέον ανθεκτικές τόσο στην πενικιλίνη όσο και στην τετρακυκλίνη. Μπορείτε να εκθέσετε στη συνέχεια σε ένα φάρμακο sulfa και να συλλέξετε τις σωζόμενες αποικίες από αυτό, και ούτω καθεξής. Είναι μια διαδικασία γενετικής επιλογής που μπορεί να γίνει σε ένα εργαστήριο με επιθυμητό αποτέλεσμα.


Παρά το γεγονός ότι η ίδια η διαδικασία είναι πιο περίπλοκη από αυτό, το αποτέλεσμα είναι ότι δημιουργεί ένα στέλεχος της E.coli που είναι ανθεκτικά σε οκτώ κατηγορίες αντιβιοτικών απαιτεί επανειλημμένες και επίμονες εκτίθεται σε αυτά τα αντιβιοτικά. Είναι σχεδόν αδύνατο να φανταστεί κανείς πώς να συμβεί αυτό θα μπορούσε από μόνη της στο φυσικό κόσμο. Για παράδειγμα, εάν αυτό βακτήρια προέρχονται από τα τρόφιμα (όπως μας έχουν πει), τότε που έκανε την απόκτηση του συνόλου αυτής της αντίστασης στα αντιβιοτικά λόγω του γεγονότος ότι τα αντιβιοτικά δεν χρησιμοποιούνται στα λαχανικά;


Είναι σχεδόν αδύνατο να φανταστεί κανείς πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό από μόνο του στον φυσικό κόσμο. Για παράδειγμα, εάν αυτό το βακτήριο προέρχονται από τα τρόφιμα (όπως μας έχουν πει), τότε που έκανε την απόκτηση του συνόλου αυτής της αντίστασης στα αντιβιοτικά ,λόγω του γεγονότος ότι τα αντιβιοτικά δεν χρησιμοποιούνται στα λαχανικά;


Με απλά λόγια, αυτό το super στέλεχος e.coli δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί από το φυσικό περιβάλλον. Και αυτό αφήνει μόνο μία εξήγηση για το από πού πραγματικά προήλθε : από κάποιο εργαστήριο.


Αυτό το στέλεχος της E.coli είναι σχεδόν σίγουρα κατασκευασμένο σε κάποιο εργαστήριο και στη συνέχεια απελευθερώθηκε στην προμήθεια τροφίμων για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Ποιός είναι αυτός ο σκοπός ; Είναι προφανές, νομίζω : μείωση του πληθυσμού και έλεγχο της παγκόσμιας προμήθειας τροφίμων , απαγόρευση καλλιέργειας λαχανικών κλπ !


Η γερμανική παραλλαγή του Ε coli, γνωστή ως O104, είναι ένα υβρίδιο των στελεχών που μπορεί να προκαλέσει διάρροια με αίμα και νεφρική βλάβη που ονομάζεται« αιμολυτικό ουραιμικό σύνδρομο


Τώρα, να θυμάστε: Όλα αυτά συμβαίνουν κάτω από την αρβύλα της απαγόρευσης της ΕΕ για τα φαρμακευτικά βότανα και τα συμπληρώματα διατροφής - την απαγόρευση που θέτει εκτός νόμου απροκάλυπτα διατροφικές θεραπείες που βοηθούν να κρατήσουν τους ανθρώπους υγιείς και απαλλαγμένους από τη νόσο. Τώρα που είναι παράνομα όλα αυτά τα βότανα και συμπληρώματα, το επόμενο βήμα είναι να κάνει τους ανθρώπους να φοβούνται τα φρέσκα τρόφημα, πάρα πολύ. Αυτό συμβαίνει γιατί τα νωπά λαχανικά είναι τα φάρμακα, και για όσο διάστημα το κοινό έχει το δικαίωμα να αγοράζουν φρέσκα λαχανικά, μπορεί να αποτρέψουν πάντα τις ασθένειες .


Οι γενετικώς τροποποιημένοι οργανισμοί διαδραματίζουν ανάλογο ρόλο σε όλα αυτά: Είναι σχεδιασμένα για να μολύνουν την παροχή τροφίμων με το γενετικό κώδικα που προκαλεί εκτεταμένη στειρότητα στον ανθρωπο και φυσικά η θεραπεία θα έρθει από τις μεγάλες εταιρείες φαρμάκων .


Γιατί στοχοποιήθηκε η Ισπανία όμως ;

Ίσως να θυμάστε οταν διέρρευσαν πληροφορίες από το Wikileaks και αποκάλήφθηκε ότι η Ισπανία αντιστάθηκε στην εισαγωγή γενετικώς τροποποιημένων οργανισμών στη γεωργική καλλιέργια . Ακόμη και η κυβέρνηση των ΗΠΑ απείλησε συγκεκαλυμμένα με πολιτικά αντίποινα για την αντίστασή της. Αυτή η ψευδής κατηγορία της Ισπανίας για τους θανάτους από το e.coli είναι πιθανότατα αντίποινα για την απροθυμία της Ισπανίας να μεταπηδήσουν στη μόδα των γενετικώς τροποποιημένων οργανισμών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου