Translate

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

“Δεν είναι ρατσιστικό να διακηρύσσουμε ότι δεν θέλουμε την μαζική μετανάστευση, είναι η επιβίωση μας .”

“Δεν είναι ρατσιστικό να διακηρύσσουμε ότι δεν θέλουμε την μαζική μετανάστευση, είναι η επιβίωση μας .”

Αναρτήθηκε από τον/την 1greek στο Δεκεμβρίου 5, 2011

4 Votes

TΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ , ΤΑ ΜΑΤ ΜΑΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ , ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !

 

From HEIL GAP (or mind the GAP) .

Παλαιοτέρα ακούγοντας την λέξη «Γουέμπλεϋ» , συνειρμικά ο καθένας μας έφερνε στο νου του εικόνες του Μίμη Δομάζου του παναθηναϊκού του τριφυλλιού …. και μόνο αυτές !

Συγγνώμη φίλοι μου , αλλά , μόλις δούμε το παρακάτω αυτό φιλμάκι του youtube …. … και ξανακούγοντας την λέξη «Γουέμπλεϋ» …. μάλλον ( ή σίγουρα ) …. θα μας έρχονται πλέον εικόνες και του αγίου Παντελεήμονα ή των περιοχών κάτω από την Ομόνοια , …. Και από την Κυψέλη και λίαν συντόμως …… από ολόκληρη την Αθήνα .


« Η ζημιά έχει γίνει. ΔΕΝ υπάρχει επιστροφή στον παλιό καλό καιρό ».

Οι πανεπιστημιακοί μιλούν για το ότι , οι «βιομηχανικές» χώρες δεν αναπαραγάγουν τους πληθυσμούς τους αρκετά γρήγορα , και , ότι η μετανάστευση είναι απαραίτητη για να αντικαταστήσει αυτούς τους ανθρώπους .
«Αυτό είναι ένα κραυγαλέα ψέμα , διότι μια εύκολη λύση θα ήταν να δοθούν κίνητρα στους ανθρώπους για την αναπαραγωγή – δίνοντας τους χρήματα και την παροχή υποστήριξης ή κάτι ανάλογο προς την κατεύθυνση αυτή » .

Όπως , η Ρωσία η οποία πράγματι καταβάλει μεγάλα χρηματικά ποσά ως βοηθήματα προς τους ανθρώπους της , για την αναπαραγωγή των , επειδή σε αυτό το έθνος υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι , που δεν έχουν συμφωνήσει στην ιδέα να καταστρέψουν την χώρα τους …. …. μένοντας παθητικοί εις την μαζική μετανάστευση λαών με ανόμοιους πολιτισμούς και αξίες !

Πολύ απλά η Ρωσία , ο Πούτιν μαζί με όλα τα πολιτικά της κόμματα , δεν λαμβάνουν μέρος εις την μαζική τρέλα του θανάτου των εθνών !

“Έτσι τώρα το ερώτημα που θα μπορούσε να τεθεί , καθώς επί χρόνια ο αριθμός των μεταναστών στη πατρίδα μας αυξάνεται , προφανώς ανεξέλεγκτα , εάν αυτό ήταν αποτέλεσμα της αφηρημάδας των πολίτικων , …… ή βαριά ανικανότητα ; ….. αλλά και των στρατιωτικών , ας μην γελιόμαστε φίλοι μου , (δεν υπάρχουν δικαιολογίες , άλλωστε ανέκαθεν , ιδική τους δουλεία ήταν η φύλαξη των συνόρων ).
Ή μήπως δεν ήταν καθόλου κάτι το ακούσιο , αλλά μια προμελετημένη και εσκεμμένη κίνηση της παγκοσμιοποίησης και των γερμανών , ώστε να μας διαλύσουν , όπως ακριβώς διέλυσαν και την Γιουγκοσλαβία , το έτερο βαλκανικό κράτος , που κάποτε έτριψε τα μούτρα του τρίτου Ράιχ ;

Η ιδέα ότι η πολυ-πολιτισμικότητα , επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί δια την αποσταθεροποίηση μια χώρας , σε συνδυασμό με την μαζική επαγωγή χρέους , καθώς και μια αποσταθεροποίηση της οικονομίας από το “ελεύθερο εμπόριο” δεν είναι κάτι καινούργιο , αυτό έχει γραφτεί εδώ και πολλές δεκαετίες , αν και έχει υποβιβαστεί , κυρίως ως ” μια θεωρία συνωμοσίας ” « ολίγων τρελλών » , αλλά δυστυχώς φίλοι μου , τα τελευταία χρόνια , αυτή η θεωρία είναι περισσότερο « μια πραγματικότητα » από ότι φαντασία , καθώς πολλές χώρες , βλέπουν πλέον τον ίδιο εφιάλτη !

Γιατί είναι η Ελλάδα όπως και πολλές άλλες δυτικές χώρες να εισάγουν τόσους πολλούς ανθρώπους ;
Καμία Ελληνική κυβέρνησης δεν μας έχει παράσχει ουδεμία λογική απάντηση στο ερώτημα γιατί η χώρα μας έχει εισαγάγει τόσους πολλούς λαθρομετανάστες .

Η κρυφή ατζέντα είναι πιο τρομακτικό από ό, τι νομίζουμε. Όπως φαίνεται συμφωνά με το μανιφέστο της Σχολής της Φρανκφούρτης του 1928.
Η μαζική χειραγώγηση και ο έλεγχος του πληθυσμού .

Για την περαιτέρω (την εκ των προτέρων ) «ήσυχη» πολιτιστική επανάσταση – αλλά που θα μας δώσει ιδέες από τα σχέδιά τους για το μέλλον –
Η « φιλοσοφία » της Σχολής συνιστάται ( μεταξύ άλλων ):

1. Δημιουργία των αδικημάτων ρατσισμού.
2. Συνεχής αλλαγή ώστε να δημιουργήσει σύγχυση .
3. Η διδασκαλία της ομοφυλοφιλίας στα παιδιά .
Οι περισσότεροι άνθρωποι , σίγουρα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους γκέι, αλλά γιατί θα πρέπει να ζητηθεί από ανθρώπους σαν κι εμάς να επιδοκιμάζουμε αυτόν τον τρόπο ζωής ;
4. Η υπονόμευση των σχολείων και του επιπέδου των εκπαιδευτικών , με αποτέλεσμα αυτοί να γίνουν τα χείριστα παραδείγματα , προς αποφυγή μάλιστα , από τους μαθητές τους .
5. Τεράστια μετανάστευση με σκοπό να καταστρέψει την ταυτότητα , το κοινό δέσιμο και τους κοινούς αγώνες ενός λαού , αφού οι μισοί ( οι αλλοδαποί) θα έχουν αλλά συμφέροντα , ξένα ως προς το συμφέρον των γηγενών κατοίκων !
6. Προώθηση των ναρκωτικών ουσιών , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ( ίσως τα χειρότερα όλων ! ) και την ενθάρρυνση της υπερβολικής κατανάλωσης οινοπνεύματος !
7. Εκκένωση των εκκλησιών , με το ταυτόχρονο κτίσιμο πολλαπλών τεμενών , φυσικά από το υστέρημα μας και από το χαράτσι της ΔΕΗ , ώστε να μας σπάσουν την μοναδικότητα , της μιας και αληθινής θρησκείας μας , η οποία μας ενώνει και ως έθνος .
8. Ένα αναξιόπιστο νομικό σύστημα με προκατάληψη εναντίον των θυμάτων των εγκληματικών πράξεων , εκ μέρους οιουδήποτε πλέον , είτε εξ αλλοδαπού είτε ημεδαπού , και με τους “πασοκοσυριζεικους” νομούς , της πλήρους ατιμωρησίας !
9. Η εξάρτηση από τα οφέλη του κράτος ή από το κράτος , με ρουσφέτια , θέσεις εργασίας , και όλα τα υπόλοιπα ευκόλως εννοούμενα .
10. Έλεγχος και φίμωση του διαδικτύου και χειραγώγηση των ιδιωτικοποιημένων μέσων μαζικής ενημέρωσης και μετατροπή των σε κυβερνητικά φερέφωνα και δυνάμεις υποβολής των αποφάσεων της NWO .
11. Η ενθάρρυνση της διάλυσης της οικογένειας .

Και εδώ ο HEIL GAP (or mind the GAP) έχει μια σοβαρή ερώτηση προς τους εκλεγμένους ή και « διορισμένους πλέον » αντιπροσώπους μας , και , προς εκείνους που τους πληρώνουμε με τους φόρους μας ( ανεξάρτητες αρχές , π.χ. συνήγορος πολίτη κλπ ) , ενώ αυτοί προσπαθούν συνεχώς να υπονομεύσουν τον τρόπο ζωής μας με την εισαγωγή φθηνότερου εργατικού δυναμικού από άλλες χώρες :
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ παρέχουν κίνητρα για επιχειρήσεις / εταιρείες δια την κατάρτιση των υφιστάμενων Ελλήνων εργαζομένων “ως υψηλότερα ειδικευμένο εργατικό δυναμικό”
( άρα ανάπτυξη όπως π.χ. Νορβηγία ) ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ την καταβολή επαρκών και ισοτίμων μισθών , προς τους αλλοδαπούς , δια να εργαστούν εις τας “θέσεις εργασίας που οι Έλληνες δεν τις θέλουν” , ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ;
( Γιατί ; )

Να όμως που όμως η εξωφρενική αλήθεια αρχίζει και γλιστρά σιγά-σιγά προς τα έξω:
« Σχεδιάζεται κυνικά η μετατροπή ολόκληρης της μεσαίας τάξης της χώρας μας , σε πεινασμένο και εξαθλιωμένο εργατικό δυναμικό » .

Λονδίνο : Ο Jack Straw και ο Τόνι Μπλερ , « ανέντιμα » , απέκρυψαν ένα σχέδιο που επέτρεψε την είσοδο σε περισσότερους μετανάστες , ώστε να κάνουν τη Βρετανία ακόμη περισσότερο πολυπολιτισμική , δολίως βεβαίως και λόγω του φόβου των αντιδράσεων , εάν αυτή η πρόταση είχε υποβληθεί και υποστηριχθεί δημόσια.
Ο Andrew Neather, ο οποίος εργάστηκε και για τον κ. Jack Straw , όταν ήταν Υπουργός Εσωτερικών, σε ομιλία του για τον κ. Μπλερ, ισχυρίστηκε ότι υπήρξε μυστική έκθεση της κυβέρνησης το 2000 , όταν απηύθυναν έκκληση για μαζική μετανάστευση , προς την αλλαγή της πολιτιστικής σύνθεσης της Βρετανίας για πάντα .

ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ , ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ !

Μετά από όλα αυτά , μια τέτοια σκόπιμη πολιτική μαζικής μετανάστευσης , δεν αντιστοιχεί σε τίποτα λιγότερο , από μια προσπάθεια να αλλάξει την ίδια τη σύνθεση της κάθε χώρας , χωρίς να ανακοινώσει κανείς τίποτα προς το εκλογικό σώμα .

Θα μπορούσε να υπάρξει άραγε μια πιο σοβαρή κατάχρηση του συνόλου της δημοκρατικής διαδικασίας ;
Τώρα, όμως, μαθαίνουμε ότι αυτό ακριβώς συνέβη.
Η κυβέρνηση των Εργατικών έχει εμπλακεί σε μια σκόπιμη και μυστική πολιτική σαμποτάζ της εθνικής πολιτιστικής ταυτότητας των Βρετανών !
Αυτό έχει πλέον επιτευχθεί . 2.3 εκατομμύρια μετανάστες προστέθηκαν στον πληθυσμό από το 2001.

Όσο για το εγχώριο “ tsiprashow” , τούτο έχω να πω , ότι προ ημερών , ενώ το άτομο κλαψούριζε σε έναν από τους ολίγους ακέραιους δημοσιογράφους , πως δεν τον « παίζουν τα κανάλια » , παρόλα αυτά δεν δέησε να απαντήσει όμως στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου , όταν του ζητήθηκε να εκθέσει την γνώμη του για την λαθρομετανάστευση , και …. καθόλου @νδροπρεπώς …. έκανε την πρώτη φορά ότι δεν άκουσε , και , στην επανάληψη της ερώτησης …. απλώς …. είχε καταπιεί την γλώσσα του .

Τι να πει άραγε , ότι ανήκει στην αριστερή πτέρυγα της νέας τάξης πραγμάτων ;

Μάλλον , …. περισσότερα μου είχε πει προ διετίας περίπου , …. κάποιο πρεζάκι στην Γλυφάδα , καθώς μου παραπονιόταν , ότι , « εδώ και δυο εβδομάδες το μεροκάματο στην οικοδομή κατέβηκε στα είκοσι ευρώ » , και , ότι κατά την γνώμη του , θα έπρεπε να Ελληνοποιήσουν τους αλλοδαπούς , ώστε να υπάρξει ισότητα , και , να ανέβουν έτσι και τα μεροκάματα ! ( οι γνωστές ανοησίες ) .

Όποτε του απαντώ : – Μα …. ακριβώς ΔΥΟ εβδομάδες είναι χχχ….. από τότε που οι πασοκοσυριζαιοι «Ελληνοποιησαν » 700.000 λαθρομετανάστες !
( Αν και τότε …. όλως τυχαίως είχαν φροντίσει και για μια απεργιουλα των δοσίλογων συνεργατών τους , … των δημοσιογράφων , ώστε να μην μαθευτεί τίποτα ) …. φίλε μου. …… Εκτοτε δεν ξαναείδα τον χχχ…..

Μα τι να πει το tsiprashow , ότι οι ευνοούμενοι του , οι λαθρομετανάστες , τελικά άφησαν άνεργο τον Έλληνα (τον αποκαλούμενο ρατσιστή Έλληνα , επειδή ζητά το αυτονόητο , δηλαδή δουλεία μέσα στην πατρίδα του ) , καθώς σύμφωνα με τον illuminist σχεδιασμό , κατάφεραν και κατέστησαν μια ολόκληρη κοινωνία αδρανή , και , αδύναμη πλέον ώστε να αντιδράσει , εφόσον οι μισοί σχεδόν κάτοικοι της χώρας « είναι πλέον λαθρομετανάστες » , είτε αυτοί λέγονται αλβανοί είτε τσετσενοι ( εκείνοι που το καθεστώς μπατσοκ Ααρών Αβουρη , τους « βάφτισε ποντίους » , ώστε να τον ψηφίσουν στις εκλογές του 2000) , είτε πακιδες , είτε ότι άλλο είναι .
Θα μπορούσε άραγε το tsiprashow να μας μιλήσει και για το περίφημο νομοθετικό δίδυμο κουρ@κη-κ@στ@νιδη , που γεμάτο χαρά , ψήφιζε νόμους που αποφυλάκισαν όλους τους δολοφόνους , και , έσπειρε τον τρόμο στις ελληνικές γειτονιές , τον ίδιο ακριβώς νόμο που επικαλούνται σήμερα ΚΑΙ οι οφειλέτες του Ελληνικού δημοσίου και τοιουτοτρόπως αφήνονται ελεύθεροι ….
Ξαναπεράστε σε τρία χρόνια «λαμογια» …. Πότε ; …… Μα ….. μέχρι να παραγραφείτε κύριε …. Επιτέλους κύριε ….αμάν πια !
(η δε τηλεόραση της βουλής έχει όλα τα αντίγραφα των τότε αγορεύσεων ).

Η ζημιά έχει γίνει. Δεν υπάρχει επιστροφή στο «παλιό καιρό». Ακριβώς όπως και στην Ιταλία, τη Γαλλία , …. η ιδία κόλαση, σε όλη την Ευρώπη η εθνική ταυτότητα έχει καταστραφεί .

Ενώ το Ιταλικό δικαστήριο κρίνει παράνομο τον σταυρό στα ιταλικά σχολεία , το Ηνωμένο Βασίλειο παρουσιάζει την πολυ-πολιτισμική ατζέντα του , η αμερικανική γερουσία εγκρίνει τον νέο νόμο του Patriot Act , που επιτρέπει την απεριόριστη κράτηση και καταδίκη των πολιτών , χωρίς δική , στην Αθήνα και την Καλλιθέα ( όχι μόνο στο σύνταγμα πλέον ) τα ΜΑΤ σαπίζουν στο ξύλο τον κόσμο που διαμαρτύρεται ενάντια στο ΧΑΡΑΤΣΙ της ΔΕΗ , με την υπογραφή και « ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ » του αντιρατσιστικού νόμου που ψήφισαν , πριν ένα χρόνο , η νέα δημοκρατία το μπατσοκ και ο ΣΥΡΙΖΑ .

Ναι πρόκειται για την διάταξη της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που υπέγραψε και ο κύριος Παπαμικρουλης , ΕΝΝΟΩ ο Δ. Παπαδημούλης του ΣΥΝ ο οποίος ψήφισε «παρών» (!!!!!!) στις συστάσεις , δηλαδή στην εφαρμογή του ψηφίσματος .
Όπως επισημαίνεται στο ψήφισμα …….ωστόσο παρά το ότι η ελευθερία της έκφρασης και της συνάθροισης είναι πυλώνες της δημοκρατίας, « μπορούν να γίνουν αντικείμενο περιορισμών », βάσει του νόμου και της Σύμβασης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καθώς το κείμενο προβλέπει ακόμα περιορισμούς στην «ελευθερία του συνέρχεσθε και του συνεταιρίζεσθαι με άλλους», η οποία θα μπορεί στο εξής να αναστέλλεται δια να διασφαλιστεί « η πρόληψη της διασάλευσης της τάξης » .

Επιπλέον , η Ολομέλεια κάλεσε το Συμβούλιο των υπουργών να μελετήσει τις συνέπειες και επιπτώσεις που έχει η οικονομική κρίση στην αύξηση του εξτρεμισμού , του ρατσισμού και των διακρίσεων όπως επίσης και το ζήτημα της ισλαμοφοβίας …..
( Ρωτάμε ; ) φιμώνοντας την κάθε δημοκρατική φωνή διαμαρτυρίας και απαγορεύοντας τις συγκεντρώσεις λόγω …. εξτρεμισμού ;
Ενώ ….. Χα, Χα, Χα , … κραυγάζουν ένα ηχηρό ΝΑΙ , στην ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ , απαγορεύουν την κάθε φωνή διαμαρτυρίας και αντίστασης στα κελεύσματα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ !

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ .


« Κάτι ήξερε τότε η Λιάνα Κανέλλη , που είχε ξεσηκώσει το διαδίκτυο κατά της ψηφοφορίας αυτής , στην Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης ! ».

Και αφού λοιπόν το σύστημα έχει πλάσει το παραμύθι και το εφαρμόζει , να που και το …. “ tsiprashow” …. βγαίνει στο γυαλί , προσπαθώντας να μας πείσει …… ότι θα επαναστατήσει ….. ενάντια …… στον ίδιο του τον νεοταξικο εαυτό ;
Την στιγμή που το κείμενο που υπέγραψαν , συνδέει ξεκάθαρα την οικονομική κρίση , με τη θωράκιση του συστήματος απέναντι στις λαϊκές αντιδράσεις ;

Και που καλεί τα κράτη – μέλη να μελετήσουν « τις επιπτώσεις της τρέχουσας οικονομικής κρίσης εις τον εξτρεμισμό » . ( ; ) ….. και εδώ …. φίλε HEIL GAP ( or mind the GAP ) …. είναι που τρελαίνομαι ….. !
….. Ποιος θα μας μιλήσει για εξτρεμισμό ; … Ποιος ; …. ο ΣΥΡΙΖΑ ;
Ξεχνώντας ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι η 14 η ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ του , ΔΗΛΑΔΗ : Κομμάτι εξ ων συνετέθη και εξελεγη το κόμμα τους ; )

“Δεν είναι ρατσιστικό να διακηρύσσουμε ότι δεν θέλουμε την μαζική μετανάστευση, είναι η επιβίωση μας .”

HEIL GAP (or mind the GAP) .
Υ.Γ.
Ως γνωστόν , ο HEIL GAP είναι ενάντια στην βία , άρα σκοπός του κειμένου του φυσικά δεν είναι να παρακινήσει κάποιον σε πράξεις βίας κατά των συριζαιων ,
αλλά αντιθέτως μόνο να σας ενημερώσει ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ , ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ , ΑΥΤΟ …… ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .
And….. the tsiprashow …. must go on?

Φύγαμε όμως τώρα για youtube για να δούμε Burka & Spaghetti !
Έτσι και αλλιώς …. σε λίγο αυτοί μπορεί και να την επιβάλλουν …. στην Ελληνίδα !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου